torstai 5. huhtikuuta 2012

Meikkiostoksia

Tällä viikolla mulla on ollut joku vimma ostaa meikkejä. Yksi syy on varmaan tämä kevät, tekee mieli ostaa kaikkea uutta, mutta olen myös löytänyt hyviä tarjouksia laadukkaista tuotteista :)


Lancomen Hydra Zen Teinte on ihan mun lemppari tuote. Se on sävyttävä päivävoide ( löytyy myös tavallisena päivävoiteena), joka tekee ihon tosi hyvinvoivan näköiseksi. Iho näyttää siltä kun olisi luonnostaan hyvä, sileä ja tasavärinen iho, ilman että on paksu meikkikerros naamassa. Kiitos tästä mun ihanan miehen, joka viime kesänä toi matkalta tuliaisena mulle tätä voidetta. Ilman häntä en varmaan olisi löytänyt tätä ihanaa voidetta :)

Sokokselta löysin Estee Lauderin Double Wear mascaran, pakkauksessa tuli myös mukana silmänympärysvoide ja silmämeikin putsausaine. Ostin pakkausen kokeilumielessä, mutta tosi hyvä mascara on! Erottelee ripset nätisti ja tekee niistä tosi pitkän näköiset ja nätit. Ei turhi, ei varise, pysyy nättinä aamusta iltaan.  Todella positiivinen yllätys tämä mascara.


Tämä huulipuna oli täysi heräteostos, kuten myös tuo alla oleva luomiväri.  Chanelin huulipuna, sävy on hieman koralliin menevä, 80 Delicieuse. Tykkään ja sopii hyvin tällaisen "tumma blondi" hiusvärin kanssa yhteen. Tosi raikas ja keväinen.


Luomiväri on Guerlainin, sävy 141 L'instant charnel. Siinä on ihan pieniä kultaisia hippuja mukana, eli kimmeltää näisti. Sopii kans tosi hyvin mun hiustenvärin kanssa yhteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti