lauantai 19. toukokuuta 2012

Askartelupäivä

Eilen touhusin kotona kaikenlaista, siivosin, pesin pyykkejä, kokkasin, kävin kaupoissa katsomassa oliko mitään uutta. Sitten yritin tehdä taulua... Mulla on ollut keittiössä taidejuliste Andy Warholin Marilyn. Tykkään taiteilijasta kyllä ja oon käynyt katsomassa hänen näyttelyitä Lontoossa ja Chicagossa, mutta tuo juliste ei sovellu mitenkään keittiöön tai muun kämpän sisustukseen. No eilen ajattelin sitten yrittää tehdä itse taulun samoihin kehyksiin. Ostin erilaisia sisustustarroja ja mattahopean väristä paperia ( joo, lahjapaperia, en halunnut tuhlaa paljoa rahaa jos homma menisi pipariksi).

Leikkailin sitten paperia ja tarroja ja asettelin ne kivasti. Kaikki meni hyvin kunnes aloin kehystää taulua.. Et tiedä mitä tein mutta yks kaks kuulu poks ja kehyksen lasi oli täysin rikki. En ottannut siitä kuvaa, koska olin supervihainen itselleni. Olin melkeen valmis ja sitten rikoin lasin.

No itsepäisenä sitten laitoin taulun kuitenkin seinälle. Tykkään siitä mitta tarvis kyllä lasin päälle.. Kai kehyksiin saa teetettyä lasin kehystämössä...?!


        
3 kommenttia:

 1. Sinne meni kun tuhka tuuleen, mun kommentti. Joten ihan vaan lyhyesti: saa varmaankin teetettyä lasin, mutta uuden kehyksen ostaminen voi tulla halvemmaksi.

  Paula

  VastaaPoista
 2. hei mistä oot löytänyt noin ihanat sisustustarrat ? Oon ettiny (Tampereelta) joka paikasta ja en oo mistään löytänyt noin ihanaa tekstiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) Sellaisesta Sinooperi home storesta. En tiedä löytisikö jostain isommasta sinooperistakin. olivat aika halpoja, n. 5 e/ paketti.

   Poista