lauantai 26. toukokuuta 2012

Lamourettes-keikalla vol. 2

Eilisilta meni taas keikkailessa. Ilta alkoi Casa Largosta, jossa meillä oli ruokailu varattu. Meillä kuuluu keikkoihin iltaruoka tilaajan puolelta. Ruoka voi olla mitä vaan, yleensä pitsaa tai kebabia tai bubin valmisruokia kuten makkarakori. Eilen oli luksusta, että päästiin ihan ravintolaan syömään ja saatiin tilata mitä haluttiin:)
Meillä on keikat alkoholittomia, eli ruoan kanssa ei kuulu hanatuote eikä keikan jälkeen juoda mitään. Useimmilla esiintyjillä, tanssiryhmillä ja bändeillähän on raideri, eli sopimuksen liite, johon on listattu vaatimuksena ruokailun lisäksi esim voileipiä takahuoneeseen ( keikka paikoilla kun yleensä menee sinne kolmeen tai neljään yöllä, niin siinä tulee jo nälkä, jos iltaruoan on syönyt klo 7), limsaa, siideriä, olutta ja väkevämpiä juomia. Meillä ei tällaista ole, eli juodaan vettä.
Nyt joku varmasti on katsonut viime Supermarjo-jakson ja miettii, että miksi juodaan työajalla. Kukaan ei ole puhunut työajalla juomisesta,vaan siitä, että välillä olisi kiva,  jos vaikka kerran kuussa saisi ottaa yhden siiderin keikan jälkeen ( eli työajan jälkeen) hotellilla tai baarin takahuoneessa. Siinä ohjelmassa kun puhutaan keikasta, tarkoitetaan yleensä koko sitä aikaan kun me ollaan tien päällä eli perjantai iltapäivästä sunnuntai iltapäivään. Emme siis juo keikkaviikonloppuina. Tämä sama pätee juhannus-, uusivuosi-, joulu- ja vappukeikoilla. Eli silloinkin ollaan vesi selviä myös keikan jälkeen ja mennään suoraan nukkumaan. Jos joku kuvittelee, että meillä on keikoilla kovat bileet joka vkl, niin ei pidä paikkansa :)
Eilen söin maksaa, perunamunakasta ja creme catalana. Ihan hyvää oli, tosin annoskateus iski, kun näin toisten tyttöjen salaatit ja jälkiruoan!!

 Keikka oli Yökerho DOM:ssa. Paikka näytti ihan jonkun goottileffan clubilta :) Kiva keikka oli kyllä ja hyvä lava.           Ihan näin "alasti"  en menyt lavalle, vaan päälle tuli vielä kietaisuhame :)


4 kommenttia:

 1. Moikka Sofia!
  Halusin vaan tulla kertomaan, että tää sun blogi muutti täysin mun käsityksen susta!
  Ohjelman perusteella olen koko ajan ajatellut et "ei v**** mikä kana", mutta nyt kun luin sun koko blogin alusta loppuun, niin mielipiteeni muuttui ihan päinvastaiseksi! Vaikutat ihanalta ja lämminsydämiseltä ihmiseltä, ja tahtoisin vielä lopuks toivottaa sulle oikein lämmintä ja kaunista kesää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anni! Kiitos paljon ja hyvää ja lämmintä kesää myös sinullekkin :) Joo, Supermarjosta saa aika väärän kuvan, koska meistä tytöistä on haluttu leikata ja tehdä ilkeitä siinä sarjassa. Harmittaa tosi paljon, enkä ohjelmaa katsokkaan itse.

   Poista
 2. Moikka, mulla sama juttu kuin edellisellä kommentoijalla. Blogin myötä käsitykset muuttu ihan täysin. Sarjassa sinusta sai kuvan, että olet pinnallinen, elämäsi on yhtä bailaamista ja tanssimista yökerhoissa, ja solariumin perässä juoksemista,lisäksi sarja antaa sinusta kuvan että et tee työtäsi hyvin ja kaiken huippu oli mökkireissu jossa tyyliin että tienny mikä on grilli. Onneksi löysin tän ja väärä käsitys kumoutui :) ootko edelleen lamuissa? Ja tuliko niitä hajuvesiä :D??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se ohjelma antaa aika väärän käsityksen ainakin musta ja mun elämästä. Tänään tuli onneksi vika jakso :) Olen joo lamuissa vielä. ja hajuvettä ei tullut, eikä kyllä suklaatakaan, tais olla vaan puheita :)

   Poista