tiistai 15. toukokuuta 2012

Maanantai

Eilen heräsin klo 7 aikaan. Mulla ja Hennalla (Peltonen) oli SuomiPOP:n aamussa haastattelu, joten heräsin aikaisin, että olisin sitten radiossa pirteä!


Haastattelu meni musta ihan hyvin ja tuotantoyhtiöstä soitettiinkin sen jälkeen mulle, että hyvä haastis oli! Haatattelun tarkoitus ei ollut haukkua ketään, mutta haluttiin kertoa oma mielipide Supermarjo ja tytöt- ohjelmasta. Leikkauspöydällä kun on tehty niin paljon töitä, ettemme itsekkään tunnista itseämme ohjelmasta. Realityt ei siis aina ole täysin aitoa kuvaa antavia...
Oli ihanaa nähdä Jannea ja Eskoa, he ovat aina tosi lämpimiä ja hauskoja ihmisiä. Ihana aamu oli, nauroin vaan Jannen ja Eskon jutuille.
Hennaa oli myös aivan ihana nähdä, sillä ei olla nähty pitkään aikaan ja ohjelman teko aikana meistä tuli tosi läheiset.
 Tänään on mulla ja mun miehellä vuosipäivä, mutta yritettiin juhlia sitä eilen, koska tänään on molemmilla kiireiset päivät. Käytiin lounaalla Spagetheriassa, missä söin katkarapu- sitruuna pastaa.
Oli tosi hyvää! :) Pasta, työntäyteinen viikonloppu ja aikainen aamuherätys kyllä alkoivat väsyttää  molempia kunnolla  ruoan jälkeen ja olisi ollut ihanaa mennä vaan päikkäreille. Mutta kun oltiin luvattu, että touhutaan koko päivä yhdessä jotain niin yritettiin sitten väsyneinä kiertää kauppoja ja shoppailla.
 Käytiin Mangossa ( ja mooonessa muussa kaupassa) katsomassa mulle vaatteita, koska mun mies halusin ostaa mulle jonkun mekon tai vastaavan vuosipäivälahjaksi. Noh, kokeilin vaikka mitä, mutta kaikki oli liian isoja :( Kaupoissa saisi olla enemmän kokoa xs.

  Lopulta löysin Zarasta tämän asukokonaisuuden, jonka sitten sain lahjaksi. KIITOS KULTA <3


 Monen tunnin shoppailun jälkeen käytiin vielä sushilla. Se on aina yhtä hyvää, voisin syödä joka pv :)
Molemmat nukahti sitten jo klo 20.. Eli taidettiin olla oikeasti tosi väsyneitä :)


ps laitan tänne linkin tohon haastatteluun heti, kun se vaan tulee nettiin :)

11 kommenttia:

 1. noi hennan tissit.. xd
  mut joo asuks vielki lahdes?

  VastaaPoista
 2. Tää oli tosi kiva ja ihanan lämminhenkinen postaus!:-) Tahtoisin myös tollasen pitsihameen,mutta en oo kerennyt kaupoille...:-\

  VastaaPoista
 3. onks hennalla blogia?

  VastaaPoista
 4. Mist oot ostanut ton tressin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trenssi on H&M:stä :) Ihan muutama viikko sitten ostettu, eli pitäis löytyä vielä :)

   Poista
 5. Heippa! En muista mitä kautta päädyin lueskelemaan sun blogia, mutta täytyy myöntää, että olen täysin ollut taas "median uhri" ja olenkin saanut susta hyvin erilaisen kuvan katellessani Supermarjoa telkusta. Olen kuitenkin kauan lueskellut Queen Arielin blogia ja ajattelin, että olet varmasti todellisuudessa aivan yhtä ihana ja fiksu ihminen mitä hänkin ja jäin selailemaan kirjoituksiasi. Olen todellakin positiivisesti vaikuttunut. Mun mielikuva susta on muuttunut. Oletkin oikeasti reilu, rehellinen ja fiksu nuori nainen, jolla todella löytyy myös käytöstapoja, mutta osaa myös pitää puoliaan... :) Ihanaa kesää sulle! Mut löytää blogistani:www.mess-in-wonderland.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Joo se tv -ohjelma ei oo ihan realistinen... Ihan hirvee suoraan sanottuna :D mutta onneks loppu tänään! :) Lämmintä ja ihanaa kesää myös sinne :)

   Poista