maanantai 28. toukokuuta 2012

Tankotanssia

Onko joku kokeillut tankotanssia? Mulle on sitä monesti suositeltu, että voisi olla sellainen liikuntamuoto, mistä voisin pitää. En haluaisi sitä kyllä esittää missään, ei tunnu siinä mielessä omalta, mutta kuntoilumuotona voisi olla ihan kiva. Ja mitä olen ymmärtänyt, niin tankotanssi on tosi hyvää treeniä koko kropalle.

Yksi meidän ryhmän tyttö aloitti tankotanssin n. vuosi sitten ja viime viikolla hänellä oli esitys. Tässä video, mun mielestä on aika hyvä tossa lajissa jo!!Oon ollut kuumeessa la asti, eli sori, en ole postannut niin paljon. Kuume nousi ennen lauantain keikkaa, tein silti keikan särkylääkkeen avulla. En oikeen tiedä mikä mulla on, ei ole flunssan tai muun taudin oireita, väsyttää vaan ja kuume on n. 38 asteessa, olo on kuin olisi saunassa.  Voiko johtua esim. stressistä, kiireestä ja väsymyksestä?

2 kommenttia:

 1. Tuleeko siihen SuomiPopin haastatteluun linkkiä? :o

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa kyllä hyvältä, kun on harrastanut vain noin vähän aikaa. Ilmeisesti on aiempaa tanssiharrastusta takana?

  Kyllä tankotanssi on mieletön urheilu ja taide muoto. En ole itse sitä harrastanut, mutta mitä videoita olen nähnyt suomalaisista Oona Kivelästä ja Henriikka Roo:sta, ovat mielettömiä!
  Oona: http://youtu.be/o_cgUUNwlDQ (Mieletöntä miten voi saada tuon näyttämään tuolta ja vielä niin helpolta!!)
  Henriikka: http://youtu.be/GwlK1aYE7g8

  Paula

  VastaaPoista