perjantai 29. kesäkuuta 2012

Hiustuotteita

Tässä kaikkia hiustuotteita, joita käytän tällä hetkellä. Olen ihan hullu ostamaan kaikkia purnukoita, jos tuote tuoksuu tosi hyvälle. Suosikkini ovat Tigin tuotteet, ne tuoksuu hyville ja kampaus kestää hyvänä koko päivän.

 Näitä Klippoteketin hopea shampoota ja hoitoainetta olen käyttänyt viimeaikoina paljon, koska ne saa vaaleat raitani näyttämään kirkkailta. Käytän myös Tigin shampoota, mutta tällä hetkellä on tykästynyt juuri tähän hopea shampooseen.
 Minulla on tosi monta hoitosuhketta ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Ne tuoksuu kaikki tosi hyville, tuo Bed Headin ruskeille värjätyille hiuksille tarkoitettu suihke tuoksuu ihanalle kinuskille ja S factorin suihke tuoksuu papaijalle.
 Tässä on muotoilutuotteita. Tigin Blah, blah, blah ( tuo pyöreässä pullossa oleva) on ihana laittaa kosteaan tukkaan ennen föönaamista. Sitä voi käyttää pohjana monenlaiseen muotoiluun. Foxy Curls on kiharasuihke, joka pitää mulla ainakin kiharat todella hyvin kuosissa koko päivän. Suihkutan sitä siis hiuksiin ennen kihartamista/rullien laittoa. Groupieta olen käyttänyt kampauksiin, joihin olen halunnut tekstuuria ja sellaisita "seksikäs pörröpää"-efektiä :)

 Nämä Tigin kuivashampoo ja kuivahoitoaine on tosi hyviä ja käteviä, jos ei kerkeä pesemään hiuksia tai jos on keikalla tai reissussa. hoitoaine on kiiltosuihkeen tyyppinen ja jättää nätin kiillon hiuksien pintaan.
 Näitä kolmea hiuslakkaa tulee käytettyä aika paljon. Ne myös tuoksuu ihan tosi hyville. Oranssipullo eli Rockaholic Fun times antaa joustavaa pitoa, ja sitä käytän päivitäin ihan arkena. Bed Head Masterpiece on voimakkaampi ja toimii tosi hyvin esim. keikoilla. Hopean värisen pullon lakka on tosi voimakasta, ja se soveltuu esim nutturakampauksiin ja muihin, joiden täytyy kestää kuosissa tosi pitkään.

Tämä Bed Head Superficial tuoksuu aivan ihanalle. Se on öljymäistä ja laitan sitä latvoihin parantamaan niiden kuntoa. Rock out Shine Blaster on kevyt seerumi, joka siloittaa tukkaa, antaa kiitoa ja auttaa kosteaa hiusta kuivumaan nopea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti