torstai 7. kesäkuuta 2012

Kipling -laukku

Viime viikolla kävin Kipling ja Jansport - ystävämyynneissä, josta tarttui mukaan ihana Kipling-laukku. Laukku on pirteän värinen, juuri sopivan kokoinen ja  siinä on sisällä paljon taskuja, johon saa puhelimen, avaimet ja muuta pientä tavaraa. Laukku tuli todella tarpeeseen, sillä reissaan tällä hetkellä paljon ja teen pitkiä päiviä töitä, eli paljon tavaraa on kokoajan mukana.

Kipling-tuotteethan ovat todella hyvälaatuisia ja kestäviä. Niissä on myös hauskoja yksityiskohtia: tässäkin laukussa on avaimenperä sekä sisällä erillinen, vetoketjullinen pussukka, jonka saa laukusta irti. Se on kätevä vaikka puhelimelle tai pikkurahoille :)

Kipling ja Jansport ystävämyynti oli osoitteessa Lönnrotinkatu 43. 6 kommenttia:

 1. Aivan ihanan pirteä, ihan sun näköinen!
  Hyvää kesää ja mukavia muistoja ton laukun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) ja hyvää kesää myös sinulle :)

   Poista
 2. Ihana ihana ihana laukku! Tosi upeet värit ja hauskoja noi yksityiskohdat! :)

  VastaaPoista
 3. Hei Sofia! Mielenkiintoinen blogi sinulla täällä, olen eksynyt lueskelemaan jo useampaan otteeseen. Lainasin tekstiäsi Tosi-TV-juttuuni, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa http://kultturelli.blogspot.fi/

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Henriikka! Joo, kävin lukemassa koko jutun, oli tosi hyvä ja hyvin kirjoitettu!! Ja ihan asiaa. Hyvä, että joku kyseenalaistaa asioita ja hienoa, että kirjoitat ajatuksistasi :) Se usein laittaa myös muut ihmiset ajattelemaan asioita monista eri kulmista :)

   Poista