tiistai 26. kesäkuuta 2012

Korres- kasvohoito

Viime viikolla kävin rentoutumassa ja samalla hoitamassa ihoani ja kauneutta Korres hoitolassa, Helsingissä, Annankatu 22. Tämä hemmoittelu teki todella hyvää, sillä olen viimeisen kuukauden tehnyt töitä 7 pv  viikossa ilman  mitään vapaapäiviä.

Hoitolassa minulle tehtiin Korres Purifying hoito, jonka tarkoitus oli  syväpuhdistaa ja supistaa ihohuokosia.  Se soveltui hyvin rasvaiselle sekä sekaiholle. Hoito kesti 75 min ja se alkoi rentouttavalla sekähieronnalla. Selkähieronnan jälkeen minulle tehtiin alkupuhdistus, kuorinta sekä ihon höyrytys. Höyrytyksen jälkeen kasvoistani poistettiin pieniä epäpuhtauksia kuten mustapäitä mekaanisesti. Epäpuhtauksia oli oikeastaan vain nenän alueella ja ne lähti hyvin pois puhdistuksen aikana. Puhdistuksen jälkeen minulle laiteettin syväpuhdistava naamio. Naamion yleensä annetaan vaikuttaa noin 10-15 min ja oli ihanaa, kun hoitaja teki niska- ja hartiahieronnan samalla naamion vaikuttaessa. Hieronta oli vielä todella hyvä, paljon parempi kuin esim Helsinki Day Spassa, jossa olen joskus käynyt. Hieronnan ja naamion jälkeen iholle laitettiin vielä tehoseerumi sekä voide. Oli todella ihana ja rentouttava hoito ja hoitola oli rauhallinen ja taustalla soi rauhoittava musiikki.

Korres hoidot tehdään laadukkailla kreikkalaisilla Korres-tuotteilla, jotka ovat täysin luonnon tuotteita ja soveltuvat eri ihotyypeille. Tuotteita oli todella paljon: ihon- ja kasvojenhoitotuotteita, hiustuotteita, meikkejä sekä kynsilakkoja. Iso plussa on, että tuotteet eivät sisällä mitään raakaöljyjohdannaisia, silikonia, ammoniakkia tai propyleenigykolia. Tuotteita voi esimerkiksi käyttää poistamaan silmämeikkiä, jos on ripsipidennykset, koska tuotteet ovat hellävaraisia eivätkä sisällä raakaöljyjohdannaisia.

Tuotteet tuoksuivat aivan ihanille ja ne olivat todella pehmeitä ja ihanan tuntuisia iholla. Iho oli hoidon jälkeen kuulas, kirkas ja todella pehmeä. Mieheni oli myös kimpussani koko päivän hoidon jälkeen, koska tuoksuin kuulema niin hyvälle ja iho oli entistä pehmeämpi.
Tuotteita saa ostettua Annankadulla Korres hoitolan yhteydessä olevasta myymälästä, Stockmannilta, Sokokselta ja myös Nellyltä. Nellyltä tuotteet löytyvät täältä.

Korres- hoitolasta saa ihania eri tyyppisiä ja  eri ihotyypeille suunniteltuja hoitoja niin naisille kuin miehille.  Kasvohoitojen lisäksi hoitolasta saa Korresin vartalohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä sekä meikkausta.Sen lisäksi hoitolassa tehdään suihkerusketuksia, sokerointia ja ripsipidennyksiä.

www.korres.fi
www.korres.com
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti