sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kosto

Osa ehkä luulee, että minun lempi tv-sarja on Supermarjo ja tytöt :D Ei ole, vaan maikkarilta tuleva Kosto. Ohjelma tulee sunnuntaisin klo 21 ja odotan sitä joka viikko kun kuuta nousevaa. Olen onnistunut katsomaan joka ikisen jakson televisioista ja minua ei saa häiritä eikä puhua mitään, kun katson sitä. Kyllä, täysin koukussa!

Jos nopeasti katsoo, ohjelma näyttää Hamptonsin hienostoperheistä kertovalta sarjalta, mutta oikeasti sarjassa on tosi hyvä ja mielenkiintoinen juoni. Jos juonesta pääsee kiinni, siihen jää koukkuun, koska joka jaksossa paljastuu ja tapahtuu jotain uutta ja kokoajan odottaa mitä seuraavaksi tapahtuu ja paljastuu.

Sen verran voi juonesta kertoa, että pääosassa on Emily Thorne, joka on pienenä lapsena asunut Hamptonsissa isänsä kanssa. Isä on kuitenkin lavastettu terrositiksi ja tuomittu syyttömänä elinkautiseen. Emilyn syntymänimi on ollut Amanda Clarke, mutta hän on vaihtanut henkilöllisyytensä ja tullut takaisin nyt aikuisena Hamptonsiin kostamaan niille, jotka lavastivat hänen isänsä syylliseksi.
Enempää en kerro :) Jos ette pääse sarjaan enää kiinni, niin kannattaa vaikka ladata netistä ja katsoa alusta.

Kuva mtv3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti