sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Los Angeles

Mun mieheni lähti tänään työreissulle Los Angelesiin ja pakko kyllä myöntää, että olisin halunnut niiiin paljon mukaan. Heti kun kuulin, että hän lähtee Jenkkeihin, menin Victorias Secretin sivuille ja näin, että siellä on semi-annual sale!! Eli kaikkea kivaa saa ja halvalla. Odottelen tämän viikon kotona tuliaisia, toivottavasti tulee kaikkea kivaa  ;)

Olen vähän kateellinen kun mieheni pääsi Losiin, koska asuin nuorempana Jenkeissä vuoden. Asuin Chicagon esikaupunkialueella, mutta reissasin tosi paljon ympäri maata sinä aikana. Sen vuoden jälkeen en ole Jenkeissä käynyt, mutta kaipuu sinne on todella todella suuri. Vuosi oli mun elämästä ehdottomasti paras ja opettavaisin ja kasvoin siellä ihmisenä todella paljon.

Hirveä ikävä on kaikkia kavereita siellä, ruokaa, Starbuck'sia, englannin puhumista,  ihania kauppoja, sitä että kadussa lukee mihin suuntaan pitää katsoa...  :) Toivottavasti pääsen sinne vielä joskus takaisin :)


Kuvat : Google

7 kommenttia:

 1. jäi vähän epäselväksi tuosta supermarjon vika jaksosta että onko se Daniela vielä lamuissa vai ei :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daniela tuli vähän ohjelman kuvausten jälkeen takaisin lamuihin tekemään keikkaa :) Samoin muut lamuista silloin Hennan ryhmään lähteneet tytöt tulivat takaisin :)

   Poista
  2. miks ne tuli takas lamuihin? eikö hennan ryhmä ollukkaa nii hyvä mitä ne oli luullu....;)

   Poista
  3. En tiedä miksi tulivat :)
   Mutta uskon että jokaisessa työpaikassa on jotain hyvää ja joitan huonoa. Se mikä yhdessä paikassa toimii ei välttämättä toimi toisessa paikassa ja taas toisin päin.

   Poista
 2. Ihania kuvia! Iskee hirvittävä matkailukärpänen! Pakko päästä ulkomaille.. :D

  VastaaPoista
 3. Miksi asuit vuoden Amerikassa? Miten hyvin puhut englantia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuin koska sain stipendin sinne vaihtoon high schooliin joka oli erikoistunut tanssimiseen, laulamiseen ja näyttelemiseen. Siellä opiskeltiin niitä samalla tavalla kuin Suomessa matikkaa tai äidinkieltä. Puhun ihan ok englantia, silloin puhuin todella hyvin, mutta nyt on vähän ruostunut kun ei käytä niin aktiivisesti.

   Poista