torstai 21. kesäkuuta 2012

Ruoka- ja liikuntapäiväkirja ja Lamourettes-kuvaukset

Tänään heräsin jo 6.30 töihin . Piti olla viimeinen työpäivä ja alkaa loma, mutta olen aika varma, että ensi viikolla pitää mennä töihin ainakin yhtenä päivänä. Pääsin kuitenkin tänään jo puolen päivän jälkeen vapaalle ja sen jälkeen kävinkin juhlistamassa ehkä alkavaa lomaa salaatilla. Yritin Teatteriin, muuta jono oli niin pitkä että menin Stockmannin yläkertaan.
Lounaan jälkeen kiertelin vähän alennusmyyntejä. H&M:stä tarttui mukaan kesäinen ja  värikäs tunika. Katselin jo keväällä mainoksista, että se näyttää kivalta ja nyt maksoi 15 e, niin ostin pois :)

Kun vihdoin pääsin kotiin Lahteen Helsingistä, niin minulla oli tosi kipeä olo ja vähän lämpöä. Olin ajatellut mennä spinnigiin, mutta lepäsin koko illan. Ruokakaan ei ole maistunut nyt illalla. Olen koittanut kuitenkin syödä jotain.

Tänään kuulin, että meillä on Lamorettesin pr-kuvaukset n. 3 viikon päästä.  Tarkoitus on ottaa uudet pr- ja julistekuvat sekä nettisivujen kuvat. Eli nyt ei auta muu, kuin levätä ja parantaa itseni kuntoon ja sitten kiinnittää kovaa huomiota ruokailuun, liikuntaan ja lisäravinteisiin. Saatte seurata tätä kuvauksiin valmistautumista täällä blogissa :)

Tänään olen syönyt:

Aamupala: Kaakao, proteiinijugurtti, keksi

Lounas: Cesar-salaatti, jossa kanaa ja mozzarella-juustoa

Jälkkäri: Vaniljapehmis

Illalla: Ruisleipää ja Serranon kinkkua, paistettua Halloum- juustoa, hunajaa, vesimeloonia, aprikooseja ja rypäleitä

Koko päivän olen juonut: vettä, vihreää teetä hunajalla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti