maanantai 18. kesäkuuta 2012

Ruoka- ja liikuntapäiväkirja

Olen saanut paljon toiveita, että postaisin minun syömisestä ja treenaamisesta. Olen miettinyt paljon, teenkö yhden ison postauksen vai monta pientä vai miten. Ajattelin, että koska minulla alkaa tällä viikolla normi-töistä loma, niin minulla jää aikaa enemmän blogillekkin ja voisin muiden postauksien ohella pitää ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa. Eli kerron aina, mitä olen syönyt ja olenko treenannut, jos olen niin miten.
En voi sanoa, että oma tapani syödä tai treenata on juuri se oikea, sillä ihmisiä ja lähtökohtia on erilaisia. Toisille toimii yksi ja toisille toinen. Toisten tavoista voi tosin löytää jotain uutta, ja soveltaa sitten omiin tapoihin, jos kokee hyväksi jutuksi itselle :)

Tänään olen syönyt :

Aamulla: Kaakaota ja hedelmiä

Lounaaksi: Feta-salaattia ja Novelle Plus aprikoosi ja jasmini ( parempaa kun limsa mun mielestä )

Välipala: 2 palaa ruisleipää, ohutta härän leikkelettä, nektariini, mansikoita

Iltaruoka: Kanaburrito ( lautasella olleita lisukkeita en syönyt) 

Liikunnan suhteen pidin tänään lepopäivän, koska viikonloppuna oli kaksi keikkaa ja monen tunnin tanssitreenit.
2 kommenttia:

  1. Ootpa ollu nättinä! Ja ihan kivaa lukea sun liikunta/ruokamerkintöjä! :)

    VastaaPoista