tiistai 26. kesäkuuta 2012

Ruokapäiväkirja

Eilen söin:

Aamulla: Katkarapuvoileipä, appelsiinimehu

Lounaaksi: Cesar salaatti kanalla, vesi

Iltapäivällä: pala vadelmatorttua, chai latte

Illalla: äyriäisrisotto, lasi valkoviiniä, creme caramel

Parempia kuvia tulee kun olen kotiutunut :)

2 kommenttia:

 1. Sulla on aivan ihana blogi ! Seurailen tätä aina välillä ja odotan innolla uusia postauksia ! Olet myös tosi nätti ! :D Ja kysyisin vain, että saatko pidettyä itsesi timminä terveellisellä ruualla ja salilla käynnillä, että et käytä mitään rasvanpoistokuureja ? Ja myös jos saan kysyä, missä musiikkivideoissa olet esiintynyt, kun muistaakseni näin sut jossain, mut nyt en muista nimeä :( Ja oon 15- vuotias naisen alku, niin mietin vaan vähän treenaamaan ja minkälaisia treenejä suosittelisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ja kiitos paljon kauniista sanoista :) Ihanaa, jos pidät blogistani! Aika pitkälti pidän itseni kunnossa ruuan ja salitreenin sekä tanssikeikkojen ja treenien avulla. Keikoilla kuluttaa tosi paljon, koska tanssii täysillä ja keikkapaikoissa varsinkin kesäisin on aika kuuma sekä huono ilmastointi.
   Rasvanpostokuureja olen syönyt joskus, tosin nyt en noin vuoteen. Esim. kun kuvattiin supermarjoa söin rasvanpostokuurin, koska kuvauspäivät oli niin pitkiä ja millon missäkin, ettei aina päässyt treenamaan useasti eikä ollut saatavilla terveellistä ruokaa.
   Olen ollut ainakin cheekin, stig doggin, deep insghtin ja lahtelaisen Ideaalin musavideoilla.
   Treenaamisesta, kannattaa kokeilla eri lajeja, niin tiedät millaisesta treenistä tykkäät. Ja jos käyt salilla niin siihen lisäksi kanattaa tehdä jotain arobista, esim lenkkeily, tanssi, erilaiset pelit, ryhmätunnit mitä saleilta löytyy. Airobisessa treenissä liikkuu koko keho, ja sellaiset lihakset, joita salilla ei muuten treenaisi, saa treeniä :)

   Poista