torstai 28. kesäkuuta 2012

Tallinnan herkuttelut

Maanantai iltana käytiin syömässä vanhassa kaupungissa erässäässä hyvässä ja halvassa ravintolassa. Ruoaksi syötiin kanaa ja äyriäisrisottoa, lasi valkoviiniä, olut sekä jälkiruoaksi creme brulee. Ruoka oli todella hyvää ja kaikki tämä maksoi vain 25€! Todella halpaa! Huomasin, että jos Tallinnassa ei syö isoimmilla turistikaduilla tai aukioilla, vaan menee parin kadun päähän, löytyy hyvää ruokaa ja hinnat on 30-50 % halvemmat.

Tiistaina söin:

Aamiaiseksi: hedelmiä, 2 palaa leipää, juustoa, tomaattia, lasi mehua, teetä

Lounaaksi: kanasalaatti, vesi

Illalla: jauhelihaspagetti, vesi

Tiistai iltana käytiin syömässä italialaisessa ravintolassa Contoroventossa vanhassa kaupungissa. Ravintola on ollut Tallinnassa, kun olin lapsena siellä ja muistelin, että siellä oli hyvä ruoka. Ja oli kyllä todella hyvää. Pastat oli n. 7-11 e eli ei pahan hintaisia.
Keskiviikkona söin:

Aamulla: hedelmiä,  2 palaa leipää, saksanpähkinöitä, lasi mehua, teetä

Välipala: lasi vettä, pala Pavlova-kakkua

Myöhäinen lounas n. klo 16: tomaatti bruchetta, frutti di mare pasta, vettä

Illalla: hedelmiä

Keskiviikkona käytiin myös syömässä Controventossa. Näin tiistaina monen asiakkaan tilaavan simpukoita, ja ne näytti niin hyviltä, että halusin syödä niitä keskiviikkona. Koko päivän odotin niitä vesi kielellä, ja sitten kun päästiin ravintolaan tilaamaan, niin ne olivat kuulema loppu keittiöistä. Ei voinut muuta, kun syödä pastaa. Eli pakko päästä uudestaan Viroon, jotta saan niitä simpukoita :)


En syönyt näitä Macaronseja, mutta tästä oli pakko ottaa kuva, niin hieno :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti