maanantai 2. heinäkuuta 2012

Korres-kauneushoitolan kesäjuhlat

Viikonloppu oli aivan täynnä kaikkea. Lamourettesiin on castattu uusia tyttöjä, joita olin treenauttamassa perjantai-illan ja koko lauantain. Lauantai-iltana oli vielä show-keikka. Töitä ja treeniä tuli tehtyä kovasti! Sunnuntaina olinkin aivan loppu, ja nukuin melkeen koko päivän. Kerkesin viikonloppuna käväistä myös Korres-hoitolan kesäjuhlissa, joissa lanseerattiin myös Korresin uuden nettisivut. Sivuille pääsee tästä www.korres.fi

Juhlat järjestettiin hoitolan tiloissa Annankadulla. Tunnelma oli todella hyvä, tarjolla oli coctail-paloja ja martineja ja  dj piti huolta musiikista. Paikalla oli myös meikkitaiteilija Mariela Sarkima tekemässä meikkejä Korresin tuotteilla. Oli hauskaa käydä pistäytymässä juhlissa ja vähän rentoutumassa töiden lomassa. Kiitos Korres ihanista kesäjuhlista :) Sain vielä mukaan vähän kotiin viemisiä, ihanan gift bagin jossa oli huulikiilto, eyeliner sekä erilaisia näytteitä Korresin tuotteista. 
2 kommenttia:

  1. pakko sanoa et oot kyllä niin erinäkönen kun supermarjo ja tytöt sarjassa! :) oot vielä kauniimpi kun ennen ja paljon luonnolisemman näköinen :) ja tää sun blogis on ihana ja tätä on aina yhtäkiva lukea:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) Vaaleammat hiukset tekee kyllä eri näköiseksi eikä mulla ole enää ripsipidennyksiä, niinkuin ohjelmassa. Ihanaa, jos tykkäät lukea blogiani, laita vaan postausehdotuksia tulemaan, jos tulee jotain mieleen:) Lämmintä kesää :)

      Poista