perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kuulumisia

Huhuh, viime viikko on ollut todella kiireinen ja täynnä hullunmyllyä. Viime viikolla alkoi lamujen inttirundi, joka jatkui sitten normaaleilla yökerhokeikoilla. Sen jälkeen oli lamujen virkistäytymispäivä, tv-kuvauksia, julistekuvauksia sekä väliin vielä minulla ilta-sanomien kuvaukset. Tämän kaiken lisäksi minulla on ollut parisuhdekriisi tämän viikon, joka on vienyt paljon voimia. En ole kerennyt kirjoittamaan tänne blogiinkaan, kun kaikki aika on mennyt töissä, kuvauksissa ja selvittäessä asioita. Tänään on vielä  perjantai 13. päivä, odotan mitä kauheaa tänään vielä tapahtuu. Toivottavasti ensi viikko on ihana ja positiivinen eikä näin kiireinen.

Kerkesin käymään myös kampaajalla värjäämässä hiuksia. Kävin Lahdessä Liike-nimisessä paikassa, jossa minun kaveri Mirka on töissä. Hän värjäsi hiuksiin kahta eri vaaleaa raitaa, kylmempää ja lämpimää sävyä. Ja nämä on siis omat hiukset, ei pidennyksiä kuvissa.
Sitten vähän kuvia keikoilta...


Ja Aulangolta, johon Marjo oli järjestänyt meille virkistyspäivän. Marjo oli kyllä järjestänyt meille tosi paljon tekemistä, oli kilpailuratoja, kuntopiiriä, amerikkalaista jalkapalloa ja lopuksi päästiin kylpylään :)4 kommenttia: