sunnuntai 5. elokuuta 2012

Lamourettes-keikalla

Eilinen meni taas Lamu-keikalla. Tällä kertaa oltiin Heinolassa, keikka meni tosi hyvin ja yleisö tykkäsi. Meillä oli tosi hauska reissu tyttöjen kanssa ja oli tosi hyvä fiilis läpi illan.
Tosin sitten kun oltiin jo päästy Lahteen takaisin, niin autosta puhkesi rengas ja alettiin klo 03 aikaan etsiä vararengasta ja ihmettelemään vaihdetaanko rengas vai jätetäänkö auto johonkin vai mitä. Ja millä päästään koteihimme siihen aikaan yöstä, kun kaikki nukkuu tai on kännissä.
Ei löytynyt vararengasta autosta, niin jätettiin auto kadun varteen ja käveltiin kotiin.

8 kommenttia:

 1. Kysymyspostauksessa sanoit että käytät 100e tai yli kometiikkaan ja kauneuteen. Katsoin juuri super-marjo ohjlemaa ja sanoit että käytät 800e kuukaudessa ulkonäköön. En nyt tarkottanu tätä mitenkään pahalla mutta kumpi pitää paikkaansa :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla olisi ikinä tällä hetkellä varaa laittaa 800 e ulkonäköön. 100 e on kyllä realistisempi summa. Se ohjelma on monella kantilla viihdettä, ei kannata ottaa sanatarkasti. toki vuodessa saattaa olla kuukausi, jolloin käytän normaalia enemmän ulkonäköön varaa ja saatan saada päälle vaikka sponsorivaatteita yms ja kaiken tämän yhteisarvo on monta sataa, mutta ei joka kuukausi.

   Poista
 2. Joo, ja tottakai pitää ottaa huomioon se, että ulkonäköön menee kuuaudessa enemmän rahaa, jos on sillä hetkellä esimerkiksi hiustenpidennys/-tuuhennus, rakennekynnet, ripset yms. Mullakin vaihtelee ihan todella paljon kuukaudessa ulkonäköön menevä summa. Välillä on kiva panostaa itseensä enemmän, mutta välillä on helpompaa olla ilman mitään "lisäosia". Ja rahaakin säästyy! :)

  Ihmisten ei varmastikaan kannattaisi ottaa liian kirjaimellisesti Super-Marjo ohjelmaa, joka tottakai on leikattu siten, että se herättää suurimman mahdollisen huomion ja media-arvon.

  Hyvä Sofia että pidät tätä blogia, koska täällä pystyt tuomaan todellisen luonteen ja mielipiteet esiin! :)

  <3

  VastaaPoista
 3. Koska videopostaus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehnyt niitä kaksi jo, mutt näytän ja kuulostan niin hassulta etten kehtaa laittaa tänne :D :D :D eli uusi yritys!

   Poista
 4. Nam mitä ruokaa <3 Oot tosi kaunis ! :)

  http://ilonajuliafashion.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. mistä toi sun kaulakoru on joka on sulla noissa kuvissa? se on tosi hieno!:) ja onko tietoo paljon se makso?:) ja oon samaa mieltä kun nina ja ihana tää sun blogi!!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja kiva kuulla, että tykkäät blogista :) Koru on Tiffanyltä ja lahjaksi saatu :)

   Poista