maanantai 13. elokuuta 2012

MDNA By Madonna

Eilinen meni siihen, että kotiuduin keikalta ja sitten lähdettiin Madonnan keikalle mun äidin kanssa, joka on  ihan Madonna-fani :)
Käytiin sushilla ennen keikkaa, tai no minä kävin ja koitin opetaa mun äitiä syömään sitä. Söi peräti 2 palaa, mutta se on ihan hyvä alku :)


 Madonnalla oli lämppärinä Dj Martin Solveig, joka oli jotenkin niin sympaattinen ja aidosti iloinen koko keikkansa ajan, että sitä oli melkeen hauskempi katsoa kun itse päätähteä. Ja oli tosi hyvä dj ja lauloi myös  :) Madonnalla oli viime kiertueella kans tosi hyvä lämppäri Paul Oakenfold. Näin viime kierueelta työn puolesta kaksi keikkaa, niin muistan ne suht hyvin.


Madonna aloitti keikan myöhässä.. klo 22 jälkeen, alun perin oli ollut mediassa puhetta, että aloitusaika olisi klo 20.30 tai  klo 21. Lämppärin ja shown välillä oli aika pitkä tauko, mikä söi kyllä fiilistä.

Show oli aika hulppea, tosi paljon oli panostettu videoihin. Melkeen enemmän kuin itse musiikkiin. Videot oli kyllä tosi upeita ja varmaan jotain super hd-laatua :D Pimeässä ne näyttivät tosi kirkailta ja yksityiskohtaisilta.  Shown alkupuolella oli aika paljon kirkkoon ja kristinuskoon liittyviä teemoja ja sitten sirryttiin aseisiin ja väkivaltaan. Madonna hyppi lavalla ase kädessä ja screeneillä lensi veri. En tiedä oliko tuo joillekkin katsojille jo liikaa, toisaalta Madonna useasti shokeeraa jutuillaan.

Loppushow oli iloisempi ja oli kiva kuulla joitan vanhojakin biisejä uusilla sovituksilla :) Hyvä keikka oli! Tosin toista kertaa en mene stadikalle keikalle, tämä oli eka ja vika kerta. Harwall areena on ok ja Järkäsaari oli ok, mutta Olympiastadion oli jotenkin ahdistava noin ison ihmismassan kanssa. Ja ihmisillä oli mukana omia alkoholijuomia PUSSISSA ?!? kyllä!  Eli viina oli kaadettu pussiin ja siitä juotiin. En ymmärrä, miksi joku maksaa keikkalipusta 100e ja juo itsensä niin känniin ettei muista mitään..

Mutta joo, oli hauskaa ja hyvä keikka oli ja hyvä lämppäri!! :)
Hauskaa maanataita :) :)

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus taas (:
  Sain susta aika huonon kuvan supermarjo ja tytöt ohjelmasta, mutta vaikutat paljon kivemmalta ihmiseltä. Oot tosi nätti kans C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Joo siitä ohjelmasta ei saa kovin realistista kuvaa valitettavasti..

   Poista