lauantai 8. syyskuuta 2012

Sick girl

Viime päivät on mennyt sairastellessa. Keskiviikkona mulla oli jo flunssainen ja kuumeinen olo ja torstaina oli niin hirveä olo töissä, että menin suoraan päivän päätteeksi lääkäriin. Lääkäri määräsi paljon lepoa, sairaslomaa ja rahoittumista. Ja paljon kokeita, joihin piti mennä. Samalla lääkäri myös löysi minulta vatsasta aika vakavan vaivan, joka ilmaisesti johtuu  liiasta stressistä, eikä ole normaalia näin nuorella. Juodun nyt syömään lääkkeitä siihen muutaman kuukauden. Ei kiva juttu, mutta hyvä että tiedän mikä vaivaa ja sain siihen lääkkeet. Nyt ei voi muuta kuin levätä ja rauhoittua niin paljon kuin voi.


6 kommenttia:

 1. Ikävä juttu :c Toivottavasti paranet pian <3

  VastaaPoista
 2. Mikä sulla on mahassa! Eikai mikään kasvain? :O

  VastaaPoista
 3. Itsellä myös puskee flunssaa ja varmaan tulevalla viikolla iskee kunnolla..:/ Samoin myös stressaus on tuonut terveysongelmia elämääni...harmittaa että ei oo tajunnut ottaa asioita rennommin..:( Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, liika stressi syö kyllä energiaa itseltä aivan liikaa. Pitää opetella ajattelemaan positiivisia asioita ja keskittyä niihin :) Ja olla sellasten ihmisten seurassa, jotka ei aiheuta sitä stressiä. Paljon paranemisia sinne :) :)

   Poista