lauantai 1. syyskuuta 2012

Tv-juttuja :)

Sain tässä tällä viikolla puhelun ja minua kyseltiin erääseen suht isoon suomalaiseen reality-ohjelmaan. Nyt sitten mietiskelen, että lähdenkö mukaan vai en. Ohjelma tulisi ulos keväällä. Mitä mieltä olette, haluatteko katsella minun höpsöilyä taas telkkarista?
Ensi viikolla voitte muuten bongailla mua yhdestä tai kahdesta tv-ohjelmasta ;) Kerron maanantaina lisää, eli pysykää kuulolla :)

15 kommenttia:

 1. Ehdottomasti lähde mukaan. Kaipaan jo juttujasi :)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä oli kiva katsella sun elämää supermarjo ja tytöt ohjelmasta. Joten ois toki kiva nähdä sua jatkossa telkassakin (: Sinuna lähtisin mukaan, eiköhän moni muukin halua nähdä sinua telkassa vielä.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä sun ei kannattaisi osallistua... Alkaa vaikuttamaan jo aika tyrkyltä jos koko ajan pärstä näkyy jossain hömppä ohjelmissa... Kaikki ei kuitenkaan lue esim. sun blogia ja näe ettet ole sellainen bimbo mitä Supermarjo ohjelmassa olit.. Kannattaisi keskittyä niihin oikeisiin asioihin eikä mihinkään hömppäpömppään. En sano tätä ilkeydelläni , vaan ihan niin miten ainakin itse ajattelen. :)

  VastaaPoista
 4. Mee ihmeessä!! :) ois mukava tietää lisää ohjelmasta!

  VastaaPoista
 5. halutaaaannn ehdottomasti !! :))

  VastaaPoista
 6. iholla? go for it!

  VastaaPoista
 7. MENE! Jos susta ei tunnu siltä että sanoja pistetään taas sun suuhun ja sua vääristellään. Jos siinä näytetään sitä sun oikeaa luonnetta, niin senhän avulla ihmiset näkee ettet ole mikään bimbo! :)

  VastaaPoista
 8. Mene ihmeessä jos haluat ! Supermarjossakin oli kiva katella sua ja sun ja hennan hömppäilyjä, kun ei ottanut niitä niin tosissaan ! :D

  VastaaPoista
 9. mene mene mene mene!!!!!!

  VastaaPoista
 10. Menet!!! Näytä minkälainen olet oikeasti! Voit varmasti voittaa supermarjo ja tytöt ohjelmasta saadun kuvan susta!

  VastaaPoista
 11. Riippuu vähän mimmonen ohjelma.. Kannattaa miettiä tarkkaan, onko tää todella hyvä tilaisuus päästä tuomaan todellista Sofiaa esille (musiikkiuranki kannalta varmasti näkyvyys positiivista) vai jälleen huono vaihtoehto.. Mielellään moni sua varmasti telkkaristakin kattelee :)

  VastaaPoista
 12. Menet tottakai! tuo lisää näyttävyyttä sun musalle,blogille yms :) jos itse haluat niin mene vaan :)!!

  VastaaPoista
 13. JOOO!!!!
  Siis todellakin sä menet sinne ohjelmaan ja näytät oikeein sinus (: ♥♥

  VastaaPoista
 14. Voi olis niin kivaa nähdä sua telkassa (taas)! :) Oot niin fiksu ja nätti että kunhan saat olla oma itsesi niin mene ihmeessä mukaan sarjaan! :)) <3
  ♥: S

  VastaaPoista