torstai 18. lokakuuta 2012

Chocolate Addiction

En oikeen tiedä mikä mulla on, mutta kauhea suklaan himo on ollut viikonlopusta lähtien. Söin viikonloppuna kokonaisen suklaalevyn, mitä normaalisti en tee ikinä. Yleensä unohdan kaiken suklaan, mitä kotona on. Nyt söin välipalaksi kaakaota, suklaan makuista proteiinijuomaa sekä suklaatapatukan. Eikä pahemmin edes lähtenyt tämä suklaan himo, illalla lisää ;)


Olen ollut viime päivinä tosi kipeä. Heräsin tiistaina niin, että oikea puoli niskasta ja hartioista kramppasi, pää ei kääntynyt oikealle eikä oikea käsi taipunut oikeen mihinkään. Mulla on myös kuumetta, eli lihaksissa on ilmeisesti tulehdus. Olen käynyt jo  kaksi kertaa lääkärissä  ja mulla on läjä lääkkeitä, että pystyn tekemään normaaleja asioita. En pääse kunnolla edes sängystä ylös tai saa vaatteita päälle ilman lääkkeitä. Toivottavasti tämä paranee nopeasti, koska ei todellakaan ole mikään hauska sairaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti