torstai 18. lokakuuta 2012

Ihanat uudet kynnet by Glamor


Kävin tällä viikolla laittamassa kynteni uuteen uskoon Kauneuskeskus Glamorissa Lahdessa Susannalla. Sain blogin kautta mahdollisuuden tutustua heidän palveluihinsa yhteistyön merkeissä.  Olin jo kesällä käynyt heillä stailauksessa Lamujen kuvauksia varten. Kuvauksista voi lukea enemmän TÄÄLTÄ ja valmiita kuvia voi nähdä TÄÄLTÄ. Kuvaukset näkyy myös Supermarjo ja tytöt 2 ohjelmassa parin viikon päästä ja sieltä voi nähdä myös Susannan meikkaavan minua nätiksi kuvauksiin :) 

Minulla oli ollut aikaisemmin muualla laitetut rakennekynnet, joista puolet oli jo tippunut pois. Halusin päästä lopuistakin eroon ja saada kynnet taas nätin näköisiksi mutta myös käytännöllisiksi.


Rakennekynsien poiston jälkeen kynsiini tehtiin luonnonkynnen suojaus, tällä kertaa akryylillä (Akryyli on ilmakovetteinen jauhe+neste seos,akrylaatti, joka kovettuu itsestään ilman uv -valoa, eli uunia). Kynnen pinta karhennettiin kevyesti viilalla ja sen jälkeen pinnalle laitettiin kevyt akryylikerros. Kynsissä oli myös pieniä lohkeamia kärjissä, kun rakennekynnet olivat tippuneet pois. Akryylimassalla saatin nämä lohkeama paikat korjattua ilman muottia akryylimassaa venyttämällä sekä tehtyä kynnen pinnasta kaunis ja tasainen.  Massan venytyksen ansiosta kynnet näyttävät nyt saman pituisilta. Geelilakkauksessa varsinaisesti pituutta ei voi tehdä, joten päädyimme tämän vuoksi värittömään akryyliin.

Kynnet valmiina ennen lakkausta.
Luonnonkynnen suojaus ei siis ole sama asia, kuin rakennekynnet, sillä kynteen ei rakenneta pituutta ja akryylikerros on ohuempi kuin rakennekynnessä. Näin kynnet säilyvät kauniina pidempään eikä lohkeile, ellei tietysti itse lyö kynttä niin kovaa johonkin, että akryyli lohkeaisi.


Jotkut ottavat kynsiinsä geelilakkauksia, jolloin oma kynsi lakataan tietyn värisellä geelilakalla. Lakkaus kestää hyvänä, mutta muutaman viikon kuluttua alkaa jo pilkistämään tyvi kasvu, ja sen jälkeen se täytyy käydä liikeessä otattamassa pois, jos väriä haluaa vaihtaa. Tässä luonnonkynnen suojauksessa on se ero, että akryyli on läpinäkyvää. Eli voin olla ilman kynsilakkaa tai kynsilakan kanssa ja voin itse vaihtaa kynsilakan väriä kotona. Tämä tulee asiakkaalle paljon halvemmaksi ja mukavemmaksi, sillä voin vaihtaa kynsien väriä kotona niin useasti kuin haluan. Lakkaus myös säilyy hyvänä kokoajan ja väri pysyy kirkkaana ja kiiltävänä. Kynsiä hoidetaan päivittäin öljyllä ja huoltoa tarvitaan, kun kynsi on kasvanut tarpeeksi. Silloin tyvi vain täytetään akryylillä. Kynnet voi myös kasvattaa pois, jos haluaa.


Minulle laitettiin ihanaa tumman violettia metallin hohtoista lakkaa ja nimettömiin vaaleat kukkakoristeet. Kynnet ovat niin kiiltävät, sileät ja metallinhohtoiset, että näyttää kuin olisi Minxit kynsissä. Olen kyllä tosi tyytyväinen kynsiin, kiitos paljon Glamorille ja Susannalle :)

www.glamor.fi

Glamorin Facebook-sivulle pääset TÄÄLTÄ

2 kommenttia:

 1. Moikka Sofia!
  En tunne sua, mut mun oli pakko nyt kirjottaa sulle. Anteeks vaan nyt jo etukäteen tästä mitä seuraavaksi sanon, mut mulla oli susta aiemmin sellanen kuva että olet pinnallinen, itsekeskeinen bimbo.. (johtuen varmaan tosta SuperMarjo-ohjelmasta jota seurasin.)
  ..mut nyt kun lueskelin sun blogias hetkisen niin kuva sinusta muuttui aivan täysin, vaikutat tosi aidolta ja sydämelliseltä ihmiseltä, susta saa aivan väärän kuvan tän erään tietyn "reality"-sarjan perusteella. Todellakin hyvä päätös, että päätit jättäytyä pois toiselta tuotantokaudelta!
  En edelleenkään tunne sua henk.koht. mut uskon, et tutustuin edes vähän paremmin siihen oikeeseen Sofiaan tätä kautta. Pyörrän täysin ajatukseni aiemmasta kuvasta minkä sinusta olen saanut.
  Oot ihana ja toivon kaikkea hyvää sun elämään, jos satut keikalle mun kotikaupunkiin niin tuun ehdottomasti kattoo teitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanista ja lämpimistä sanoista <3 Ohjelma on mikä on ja saa olla omassa arvossaan :) Viihdettä se loppupelissä on, ei todellisuutta :) Hienoa kuulla jos sait blogin kautta mukavemman kuvan minusta :)
   Ihanaa syksyn jatkoa sinulle ja kohta alkavaa joulun aikaa :)
   <3

   Poista