maanantai 15. lokakuuta 2012

Tiina Jylhä- mallikilpailu

Niinkuin aikasemmin jo kirjotin, viime viikolla oli kuvaukset ja tänään kuvat on sitten julkaistu. Kuvia otettiin Tiina Jylhä- mallikilpailua varten. Olen päässyt kisassa finaaliin ja kaikki finalistit siis kuvattiin viime viikolla. Finalistit olivat myös 7-bileristeilyllä viime viikolla, mutta minä en päässyt sinne työkiireiden vuoksi. Harmi, mutta onneksi on vielä itse finaali edessä. Seuraavat viikot meneekin treenaillessa ja valmistautuessa kisaan :)
Ja jos joku nyt kuvittelee, että olen mukana, koska haluan silikoonit, niin ei. En ole hirveästi ollut kauneuskisoissa mukana, joten uskon että tämä on uusi ja hauska kokemus :) Välillä pitää uskaltaa rohkeasti kokeilla jotain uutta eikä ottaa asioita liian vakavasti :)

Mua voi käydä äänestämässä kisassa TÄÄLTÄ

Ja facebook pagea voi käydä tykkäämässä TÄÄLTÄ


4 kommenttia:

 1. Mä äänestin sua :) oot ihan super kaunis<3 T.Mimosa

  VastaaPoista
 2. ku sä oot tommonen muotimimmi, kaunis, laiha, upee,täydellinen kaunotar ni saatko usein kakkaa niskaan? Miten saa hyvän itsetunnon? Onko se muka jotenki noloo ku 175cm käyttää 12cm korkoja? Saan tosta jatkuvasti palautetta /haukkuja enkä ymmärrä miks :D?!?!?!! Joten nykyää en enää kehtaa käyttää mitää enkä osaa olla oma itteni :(? mikä avuks ? Sori avautumienn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, sori että kesti vastata :) Tottakai saa käyttää 12 cm korkoja vaikka olisi kuin pitkä! :) Kyllähän huippumallitkin käyttää :) Ole ylpeä, jos olet pitkä :) Yleensä ne jotka puhuu kakkaa, on kateellisia tai niillä ei ole jotain mitä sulla on ja se purkaantuu pahan puhumisena. Kyllä saan kakkaa niskaan, mutta en anna sen pilata päivää :) Ei ole sen arvoista :)

   Poista