tiistai 27. marraskuuta 2012

Hassut tavat

Varmaan jokaisella on jotain hassuja tapoja olemassa. Ehkä itsestä ne ei aina tunnu niin hassuilta, mutta muut nauraa niille :) Ajattelin kertoa  teille mun hassuista tavoista, niin saatte ehkä vähän nauraa sielä lukiessa :)

1. Olen aika bakteerikammoinen. Jos vaikka syön leipää, otan kiinni leivän yhdestä kulmasta, enkä syö sitä kohtaa, mistä pidän kiinni. Jos on mahdollista saada  servetti, otan sellaisen ja pidän sillä leipää kiinni. Sama pätee muihin ruokiin kuten hedelmiin yms. Minua myös ällöttää ravintoloiden ja hotellien buffeet, joissa ihmiset rääppii ruokia, koskee ottimiin tai ottaa ruokaa käsin. Mietin aina kuinka paljon niissä on bakteereita ja mielestäni niihin myös leijailee bakteereita, vaikka ei kukaan nihin koskisikaan.

2. Olen todella tarkka ruoan pilaantumisen suhteen. Jos ruoka on  2 tuntia esillä, se on sen jälkeen pilalla mielestäni. En myöskään ymmärrä, että joku ostaa eväitä vaikka automatkalle, eivätkä syö niitä heti. Joku suklaapatukka on ok, mutta salaatit, leivät ja jugurtit menee kyllä ihan pilalle, jos niitä ei syö kun ne vielä on kylmiä.

3. Tykkään ottaa kuvia ihan turhista asioista.  Mun iphonessa on yli 3000 kuvaa, suurin osa kuvista on ihan turhia. Ota aina samasta asiasta tosi monta kuvaa, ennenkuin tulee hyvä. Tosin tykkään instagramista ja bloggaan, joten vetoan aina siihen.

4. Meikkaan aina junassa. Jos olen menossa töihin tai jonnekkin, niin meikkaan aina junamatkalla. En jaksa nousta aikaisemmin ylös meikkaamisen takia ja junassa on tunti aikaa, niin hyödynnän sen. Tosin moten yleensä katsoo mua paheksuen :D

5. Tykkään treenata räppäämistä. En sanoisi, että olen mikään räppäri enkä pahemmin kirjoittele riimejä. Mutta tykkään treenata sitä, että olen rytmissä ja flow on hyvä.  Useasti treenaan englannin kielisiä biisejä ja mitä nopeampi niin sitä parempi. Saatan kuluttaa siihen monta tuntia aikaa päivästä. Välillä myös treenaan kuulokkeiden kanssa kun vaikka kävelen kadulla. Silloin en päästä ääntä vaan liikuttelen vaan vähän huulia.

Joo, olen outo :D :D

7 kommenttia:

 1. ihania hassuja tapoja must varmaa hassuin on toi eka! :D:D ite harrastan kans tota että kuvia mitää olla samasta jutusta 700 ja ne vaan on turhia! mutta mun hassu tapa on myös varmaa se että en koskaan kaupassa ota sitä "ekaa" otan aina kaikki ruuat/maidot/karkkipussit sm. sen ekat takaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teen useasti kans sitä etten ota just ekaa tuotetta :)

   Poista
 2. oon aivan samanlainen noitten 1. ja 2. suhteen :D

  http://janette-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. aivan ihana blogi sulla ! oot tosi kaunis :)

  ♥ leave-world.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kivoja tämmöset pikku paljastukset :)

  VastaaPoista