sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pikkujoulukeikalla

Lamourettesilla on nyt aika paljon pikkujoulukeikkaa. Perjantaina olin keikalla Messilässä ja eilen oli sitten toiset pikkujoulut Lahdessa. Eilen mua jännitti enemmän kun varmaan vuosiin keikka, sillä keikka oli Lahdessa kuntosalin pikkujouluissa ja arvelin, että siellä on varmaan jotain tuttuja. Meillä oli myös vähän erilainen show siellä, sillä mukana oli joulupukki. Lahdessa on itsellä aina kovemmat paineet, kun on kyseessä kotikaupunki.
Keikka meni lopulta ihan hyvin ja oli kiva, kun sai naisilta keikan jälkeen positiivista palautetta. Se aina lämmittää mieltä :)
Ari eli Marjon mies oli myös mukana keikalla, mikä oli tosi kiva. Hän kyllä tsemppasi hyvin eilen! Sain illan aikana myös Facebookin kautta vähän vihjettä, että Supermarjo 2:sta on tulossa ToosaTV jakso ja minäkin saan taas osani ;) Olen kyllä tosi innoissani, ToosaTV on niin hauska, että kiva jos Supermarjosta tehdään lisää jaksoja.

Eilisen backstage


Kuva by Liisa <3

2 kommenttia:

  1. onks toi ari aina tollanen hassu!? :D mä en oo koskaan nauranu niin paljon ku sillo ku se kokos Marjolle sitä "yllätys suihkua" :D:D!!! ei vitsi mitä ne teki sille rikkinäiselle suihkulle!??? ::D ihana muute toi teijä takahuone! saitteko uida??! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kai oltais saatu uida, mutta en kyllä kerennyt uimaan :) No Ari on olemassaan hassu :) :)

      Poista