torstai 22. marraskuuta 2012

Timanttihionta by Acapulco Kauneushoitola

Maanantaina kävin tutustumassa Malmilla Acapulco Kauneushoitolaan, joka on uusi ihon hoitoon keskittynyt kauneushoitola. Hoitolan hoidot ovat enemmän yleellisiä spa-tyypisiä hoitoja, joilla voi hemmotella itseään ja samalla auttavat ihoa pysymään nuorekkaana ja hyvinvoivana.
Sain yhteistyön kautta mahdollisuuden kokeilla timanttihiontaa, joka oli aivan uusi hoito minulle. Hoito on hyvä stressaantuneelle ja tukkoiselle iholle ja on tehokkaampi kuin normaali kuorinta. Timanttihionta on laitteella tehtävä hoito. Se tehdään karhealla timanttipäällä, joka kuorii ihon pintaa hellävaraisesti ja samalla poistaa epäpuhtauksia iholta. Hoito myös tasoittaa juonteita sekä pigmenttimuutoksia.


Hoito alkoin alkupuhdistuksella sekä ihon höyrytyksellä, jonka jälkeen tehtiin timanttihionta. Hionta ei itsessään sattunut tai tuntunut mitenkään pahalta. Itse ainakin pystyin rentoutumaan hoidon aikana hyvin.  Hionnan jälkeen ihoa höyrytettiin lisää ja tehtiin mekaaninen ihonpuhdistus. Hoitoon kuului lisäksi kulmien siistiminen, naamio sekä hoitovoide. Hoidon aikana sain myös aivan ihana kasvohieronnan, joka oli todella rentouttava. Naamion vaikutusaika hyödynnettiin myös hoidossa hyvin ja sillä aikaa minulle tehtiin ihana päähieronta. Hieronnat oli todella ihania ja rentouttavia, parempia kuin monissa muissa kauneushoitoloissa, joissa olen käynyt. Hoito kesti yhteensä 90 minuuttia ja oli todella hyvä ja rentouttava.
Hoidon jälkeen huomasi ihosta selkeästi, että siihen oltiin tehty timanttihionta.  Iho oli todella sileä, kuulas ja kirkas. Kasvojen iho on ollut nyt hoidon jälkeen niin sileä ja pehmeä, että haluan kokoajan vaan hiplata sitä :) Useasti kasvohoidon ja ihonpuhdistuksen jälkeen iho on hieman punainen mutta tämän hoidon jälkeen iho oli tasaisen ruskean värinen ja todella kirkas. Tämä johtuu siitä, että timanttihionta stimuloi kasvojen verenkiertoa sekä kollageenituotantoa.

Acapulco Kauneushoitolassa on myös muita ihania hoitoja niin naisille, miehille kuin nuorillekin. Puhdasta kultaa sisältävää kultahoitoa saa sekä kasvoille että vartalolle. Hoito sisältää ihon kuorinnan ja hieronnan lisäksi ihanan kultanaamion sekä kultavoiteen. Kasvohoitoon kuuluu myös hieronta kristalli kuulilla. Yleellinen hoito kirkastaa ja kiinteyttää ihoa ja ihon pintaan jää kaunis kullan hehku. Hoito on todella oiva joululahja, hieman erilainen ja persoonallisempi kuin tavallinen lahjakortti. Acapulcosta löytyy myös nuorille ja miehille suunnattuja hoitoja, eli myös heitä voi hemmotella näin joulunaikaan ihanilla hoidoilla.

www.acapulco.fi

2 kommenttia:

 1. moikka sofia! <3 tää poikkeaa nyt vähän aiheesta mutta oon aina ihaillu sun hiuksia! ne on ihanat<3 itelläni on vähä yli olkapäitten pituset hiukset ja kerran ollu sinettipidennykset ja niistä kyllä pidin mutta haluisin ostaa clipsi pidennykset, koska hiukset on pitkät kun haluaa eikä oo sitä kauheaa hoitamista joka päivä ja tietääkseni sää käytät clipsejä ainakin joskus? olisi kiva jos kertoisit että kannattako ihan "näin" kyhyin hiuksiin ostaa mitään pidennyksiä vai näkyykö se liian helposti! usein kaupassa ja kadulla huomaa kun jollain pikku teineillä on pidennykset ja ne huomaa niin selvästi tuolta pää kopasta että oikeen hävettää niiden puolesta. Ne Minnanki pidennykset on tosi rumat ku ne näkyy niin selvästi esimerkiks ponnarista ja usein kyllä kun hiukset on aukikin! :D nyt siis kyse ei ole että en sais omaa väriä vaan se että en tiedä kannattaako ostaa että tulis käytettyäkin! voisitko lisää kuvia niistä pidennyksistä ja sitte kertoa miten laitat ne sun päähän! anteeks jos tää tuli näin sekavasti etkä tajunnu mutta kuiteski :D

  oot niin nätti ja laiha ja aaak! voisimpa olla samannäkönen ku sie!!!! sulla on ihania koti kuviakin! ihania vaatteita. voi vitsi oot niin super kaunis nainen!! lisää useemmin postauksia sun vaatteista ja kodista ja ns päiväntapahtumista "mitä teit ja näi" olis tosi kiva lukee niistä enemmän!

  viel yks kysymys? meinaatko koskaan tehdä suomenkielistä albumia?


  oot mun idoli!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka <3 Voi olet ihana <3

   Voin tehdä postauksen mun pidennyksistä. Ne on tosiaan sellaiset klipsi-pidennykset. Mun vinkki on se, että osta ennemmin hiusnauhaa ja leikkaa sen kokoisia paloja, mitkä on itselle hyviä ja ompele niihin ne klipsit. sitten voit asetella ne päähän sen mukaan millaisen kampauksen teet. Jos mulla on ponnari asettelen ne eri tavalla kuin jos hiukset on auki. Ja koitan aina asetella niin, että saan peitettyä ne omilla hiuksilla päältä. Kyllä musta voit laittaa pidennykset :) Voit itse leikata tai pyytää kampaajaa vähän kerrostamaan pidennyshiuksia jos tuntuu liian pitkiltä tai että raja näkyy liian selkeästi :) Sori että kesti vastata.

   Hyvää talven alkua <3

   Poista