perjantai 7. joulukuuta 2012

Ihana uusi sohva

Jokin aikaa sitten tilasin Ikeasta valkoisen sohvan päälisen ja se tuli postissa viime viikolla. Pelkäsin hieman, että sohva näyttäisi kalpealta kirkkaan valkoisena, mutta ei, se sopii paremmin kuin mitä odotin! Olen tosi tyytyväinen sohvaan nyt. Se on todella kaunis ja rauhoittava :)

Viime viikolla sitten tilailin Stockmannilta hieman joululahjoja ja samalla vähän tyynyjä sohvaan. Tänään tuli Stockmannin paketti ja olin tosi innoissani kun sain sen kotiin. Olo oli ihan kuin jouluna! Tilasin yhden Gantin tyynyn ja kaksi muuta tyynyä. Ne on tosi kauniita ja olen enemmän kuin tyytyväinen niihin! Tänään oli kyllä mun jouluaatto, olen tosi innoissani sohvasta ja tyynyistä. En usko että parempaa lahjaa saankaan kun mitä nyt itselleni ostin ;)2 kommenttia: