maanantai 3. joulukuuta 2012

Pieniä shoppailuja

Tässä vähän mitä olen viime aikoina ostellut  :) Kaikkea pientä kivaa! Ostin erilaisia kullanvärisiä hiusponnareita H&M:stä. Nuo kultaiset rusetit sopii hyvin näin joulun alla ja on kiva lahjaidea myös vaikka kaverille. Toisissa ponnareissa on kultainen rinkula, joka laitetaan ponnarin ympärille.




Ostin Veromodasta nahkaisen vyön ( Ei aitoa nahkaa). Sen voi kietoa vyötärön ympärille moneen kerrokseen ja sillä saa hieman rock-henkisyyttä asuun kuin asuun. Se tuo särmää myös ihan perus pikkumustaankin.  Otan siitä vielä paremman kuvan asun kanssa tänne :)



Suihkugeelin ja ihorasvan ostin lähinnä kivojen purkkien takia :) Ne on Sokokselta, maksoi vajaa 5 euroa kpl, eli ei mitenkään kalliita. Purkit näytti tosiaan kivoilta ja valkoisen teen tuoksu oli myös kiva, niin ostin :)


4 kommenttia:

  1. Ihania ponnareita! <3 Kaikki rusettijutut on niin söpöjä!

    VastaaPoista
  2. mooi oot ihana! (: voisitko auttaa mua? oon normaali painoinen, mut haluaisin olla vähän hoikempi tai siis et ois tollanen kroppa kun sulla. haluisitko kertoo et mitä sä syöt päivittäin esim aamupalaks, ruuaks, päivälliseks, iltapalaks ja jos syöt jotain välipaloja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Luin sun kommentin, ja ajattelin että voisin alkaa pitää täällä taas ruokapäiväkirjaa, eli kirjoittaisin tänne joka pv mitä olen syönyt. Sitten pystyt seuraamaan kunnolla ja saat siitä ehkä jotain irti ja ehkä siitä on apua jollekkin toisellekkin :)

      Poista