lauantai 22. joulukuuta 2012

Puuhasteluita


Viime päivät on ollut aika huisketta, olen ollut keikalla, töissä Helsingissä, nähnyt kavereita ja ostanut joululahjoja. Koko torstai meni matkustaessa. Ensin viisi tuntia Joensuusta Lahteen ja sitten tunti Lahdesta Helsinkiin.

Tostai-iltana käytiin hakemassa mun kaverin kanssa Ullanlinnan Sushirollista sushia. Siellä on mun mielestä parasta sushia. Vitsailtiin, että vikat sushit ikinä, kun perjantaina piti olla maailmanloppu :DKaikki joululahjat tuli myös ostettua ja paketoitua. Kaikki lahjat mitä annan, on sellaisia mitkä voisin ottaa myös itse. Mun mielestä lahjat oli tosi kivoja, toivottavasti myös saajat tykkäävät.


Ostin kans itselle vähän "lahjoja" samalla, kun ostin varsinaisia joululahjoja. Ostin itselle työpöydälle tollaisia valkoisia lokeroita, mihin voi laittaa tärkeitä papereita ja laskuja. Jos ne on vaan pinossa pöydällä niin ne näyttää aika epäsiisteiltä ja rumilta. Lokeroissa ne näyttää siistimmältä :)
Ostin myös Pentikiltä tosi nättejä servettirenkaita. Niitä oli koko kaupassa enää kaksi, mutta koitan metsästää jostain toisesta kaupasta pari lisää.

3 kommenttia:

  1. Eikä, vähän ihana tuo paperikori! :D Kiva blogi muutenkin, jään seurailemaan :)
    * Stella

    VastaaPoista
  2. mistä nuo ihanat laatikot ovat? :)

    VastaaPoista