perjantai 28. joulukuuta 2012

Shoppailuja

Tässä vähän mitä olen ostanut alennusmyynneistä.Olen käynyt jo useampaan kertaan alennusmyynneissä, mutta olen koittanut ostaa vain oikeasti kivoja juttuja. Useasti alessa tulee ostettua kaikkea mitä ei normaalisti ostaisi tai tarvitsisi niin paljoa.

H&M:n alesta ostin tämän vaaleanpunaisen mekon, hintaa oli 15 e. Olin katsellut tätä jo normaalihintaisena Helsingissä, mutta oikeaa kokoa ei ollut. Lahdesta sitten löytyi oikea koko ja alessa. Laitan mekosta vielä paremmat kuvat tänne.
Eilen menin Prismaan ostamaan pölynimuripusseja, sitten huomasin siellä kaikkea sisustustavaraa. Mukaan lähti tällainen lehtiteline. Sopii hyvin noihin laatikoihin mitä ostin vähän aikaa sitten :) Maksoi jotain 11-12 e. En kyllä muista oliko se missään alessa, mutta kiva se on :D 


4 kommenttia:

 1. mä oon tollasta lehtitelinettä kanssa etsiny..kun tuntuu et lehtiä on joka nurkka täynnä! toivottavasti löytyis täältäki prismasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi on hyvä :) Läksi monta pinoa lehtiä pois pöydiltä :)

   Poista
 2. Moi Sofia! Mikä on sun faniposti??? Mä haluaisin kovasti lähettää sulle fanipostia!!!!! Sulla on tosi ihana ääni, millon sulta tulee levy??

  Mua vähä ketuttaa se BB-ämmä läski Minna!!!!! Se on niiiiiiin epäsosiaalinen!!!

  Oot tosi ihana, hyvää uuttavuotta!!! <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) Kiitos paljon <3 Hyvää uutta vuotta myös sulle <3 Mulla on Facebookissa Fiia sivu mitä voi käydä tykkäämässä ja laittamassa postia :) http://www.facebook.com/FIIAmusic

   Poista