sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Some sushi made by me

Perjantaina sain päähäni kokeilla sushin tekoa. Syön sitä tosi paljon, mutta en ole sen valmistamiseen niinkään perehtynyt tai kokeillut koskaan itse. En oikeen jaksanut hakea mitään reseptejäkään netistä, joten katsoin vaan pari youtube- videota hommasta. Yhden videon, jossa näytettiin riisin tekeminen ja toisen, jossa näytettiin rullaaminen. Siinä se :)

Sitten aloin hommiin. Suurin homma oli sen riisin huuhtelu, jossa meni tolkuttoman kauan. Ajattelin kuitenkin, että kun nyt näitä aloin tekemään niin teen kanssa kunnolla ja loppuun asti.
Sitten kun riisi oli valmista niin alkoi se rullailu. Laitoin sushin sisään surimia, kurkkua, avocadoa ja majoneesia. Eli niinkuin California Roll mutta en uskaltanut vielä laittaa riisiä ulkopuolelle, eli riisi meni merilevän sisäpuolelle. Rullaus oli varsin helppoa ja paloista tuli tosi kauniita! Olen tosi ylpeä itsestäni, koska kuvittelin että sushin tekeminen on tosi vaikeeta. Aikaa siinä meni lähinnä sen riisin takia, mutta muuten oli ihan helppo juttu :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti