tiistai 5. helmikuuta 2013

Outfit of the day

Tässä tämän päivän asua :)Paita: Zara // Farkut: Tiger of Sweden // Koru: Vila // Kengät: Din Sko

6 kommenttia:

 1. Oletpas kaunis :)

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hei :)) Olen nuori naisen alku ja pidän paljon kuntoilusta ja terveellisestä ruokavaliosta. Olen nyt kotona "treenannut" kesästä lähtien tekemällä vatsoja ja nostanut käsipuntteja jne. Ongelmana vain on, että tahdon niitä lihaksia enkä mitään laihtumista !! Kiloja on lähtenyt 3 ja tässä iässä se ei ole mielestäni yhtään hyvä juttu. Joten olisiko sulla jtn vinkkejä että miten voisin treenata ilman että siitä seuraa laihtumista ? (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) Sori, että keseti vastata. Mitä enemmän treenaa niin sitä enemmän kroppa kuluttaa. On hyvä, että syöt terveellisesti ja voit aterioiden ( aamiainen, lounas, päivällinen ) välillä syödä välipaloja jotta et laihtuisi liikaa. Hyvä välipala on esim rahka kuten profeel-rahka ja rahkarae, joissa on hyvin proteiiniä. Tai maustamaton rahka ja marjojen tai hedelmien kanssa. Samoin raejuusto on hyvä. Kun syöt proteiinipitoisia välipaloja, se myös vaikuttaa lihasten kasvuun positiivisesti. :)

   Poista
 3. Oon vasta alkanu lukee sun blogia ja täytyy kyl sanoo et on ihanaa ku PÄIVITÄT sun blogii niin usein :) Voisitko muuten tehä jonku sisustuspostauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) Sori että kesti vastata ja kiitos paljon :) Vin tehdä sisustuspostauksen :)

   Poista