maanantai 18. helmikuuta 2013

So Fitness

Viime aikoina on fitness-harrastuksesta tullut melkeempä trendi-ilmiö, ja tuntuu kuin kaikki vähänkin salilla treenanneet ilmoittavat kovaan ääneen menevänsä kisoihin. Puhuttiin tästä ilmiöstä mun kaverin kanssa viikonloppuna ja ajattelin tännekkin vähän kirjoittaa ajatuksia.

Musta on tosi hienoa, jos ihmiset käyvät salilla tai harrastavat mitä tahansa liikuntaa ja pitävät kehostaan huolta. Haluan aina kannustaa siihen ja tsempata ihmisiä terveellisempään elämään. Jotenkin vaan tuntuu, että varmaan puolet mun facebook-kavereista ( joita on melkeen 3000 ) on menossa joihinkin fitness-kisoihin ja dietti alkaa aina ensi viikolla... Tuntuu, että lajin arvostus on jotenkin laskenut. Joku voi olla todella hyvässä kunnossa normaali kansaan verrattuna mutta entä kun mennään kilpailemaan huippuurheilijoiden kanssa, niin mielestäni se on eri juttu. Bikini Fitnesskin on kuitenkin urheilulaji siihän missä hiihto tai mikä hyvänsä muu laji. Ja kyllä muissakin lajeissa treenataan vuosia ennekuin päästään esim. sm-tasolle.




Mä tykkään käydä salilla aina kun ehdin, nyt olen käynyt noin 4-5 kertaa viikossa. En käy siellä siksi, että saisin sanoa että kävin salilla. Tykkään liikkua ja tarvitsen sen noin tunnin liikunnan päivässä, muuten alkaa päätä särkeä koulukirjat :D Haluan myös olla vielä vanhana hyvässä kunnossa, notkea ja terve. Eli koitan edesauttaa sitä liikkumalla ja terveellisellä ruoalla. Kun olin Tiina Jylhän mallikisassa, mulle ehdotettiin että lähtisin treenaamaan Bikini Fitnekseen. Lähinnä koska mun vartalon muoto olisi hyvä siihen lajiin jos kasvattaisin lihaksia enemmän ja olen hyvä esiintymään. Laji vaatii niin kovaa treeniä, ruokavaliota ja sitoitumista kellon ympäri, että en usko että  se on mun juttu juuri tällä hetkellä.

Kunnioitan kyllä todella paljon niin urheilijoita jotka lajissa pärjää.  Olen välillä lukenut Anna Virmajoen blogia ja nostan todella hattua hänelle miten paljon hän tekee töitä vartalonsa eteen. Itse en usko että pystyisin samaan enkä todellakaan lähtisi kilpailemaan hänen kanssa.
Blogi löytyy TÄÄLTÄ



Kuva lainattu: google.com

1 kommentti:

  1. Ootas vaan kun catwalkilla on lihaksikkaita diivoja! ;D

    VastaaPoista