lauantai 23. helmikuuta 2013

Supermarjo -juttuja

Marjo oli kirjoittanut blogiinsa paljastuksia Supermarjo- kuvauksien kulissien takaa. Kävin lukemassa jutun, ja mielestäni hän oli ihan hyvin kertonut Minnasta ja 2. kauden tapahtumista samoin Piiasta. Moni minulta kyseli syksyllä näistä jutuista ja koska en tiennyt mitä saan vastata ja mitä en kun ohjelma vielä pyöri telkkarissa, niin koitin vastata mahdollisimman ympäripyöreästi.  Marjon kirjoituksesta voi käydä lukemassa TÄÄLTÄ jos ohjelman draamat kiinnostaa enemmän :)
Totta tosiaan on, että Minna ja kuvausryhmä odottin vesi kielellä että tulen kuvauksiin ja pääsevät nöyryyttämään minua ja johinkin kuvauksiin en mennyt, koska arvasin tämän. Ymmärrän toki, että olen tunnettu henkilö sarjassa, joten lehdet kirjottaa jos joku toinen hahmo minua siellä kiusaa. En kuitenkaan saanut mitään korvausta 2 kaudelta, joten miksi tuhlaisin aikaani ja menisin ilmaiseksi kuvauksiin toisten nöyryytettäväksi... Tilanne jopa meni siihen pisteeseen heinäkuussa, että soitin tuotantoyhtiöön ja pyysin että keskittyisisvät kuvauksissa muihin kuin minuun. Meillä oli silloin yhteiskeikan kuvaukset tulossa Blazen kanssa ja toivoin että mun annetaan keskittyä työn tekemiseen ja keikan vetämiseen eikä heidän kuvauksiin, muuten en tulisi keikalle. Onneksi he ymmärsivät ja keskittyivät muihin hahmoihin ohjelmassa.

Piia ei tosiaan ole enää ryhmässä niinkuin Marjo kirjottaakin. Hän on niin paljon haukkunut minua ympäri internetiä, etten halua mennä samalle tasolle  hänen kanssaan. Onnea ja menestystä hänelle kaikkeen! :)

10 kommenttia:

 1. Minnan toilailuista tulee mieleen varhainen kiinalainen kansansatu Tuhkimo, missä Minna yhtenä kolmesta sisarpuolesta yrittää kampittaa itse Tuhkimoa.

  VastaaPoista
 2. Sofia oot upee nainen ! :) oot ehdottomasti mun esikuva. Oot tosi hyväsydämminen ja kaunis.

  VastaaPoista
 3. voisitko kertoo mikä tarkoittaa "jotain" on käsikirjotettu. tottakai ymmärrän että ei elämää voi käsikirjottaa mutta meinaako käsikirjottaminen että tuottaja on pyytänyt että sanot sitä ja tätä tässä haastattelussa vai sitä että katsot ympäripyöreesti minnaa jossain kohassa Vai sitä että meette yhessä viettää sitä urheilupäivää (: mitä niinku meinataan sillä että jotain on käsikirjotettu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2. kautta en ollut suunnittelemassa, koska en ollut päähenkilö, eli en pysty tarkalleen sanomaan, mutta ylipäänsä kaikki mitä kuvataan on ennakkoon sunniteltu, koska kuvausryhmä kuitenkin maksaa tuotannolle. eli ne lähetetään paikalle vain silloin kun tiedetään että jotain tapahtuu, mitä voidaan käyttää ohjelmassa. Ja jonkun hahmon kanssa voidaan käsikirjoittaa ja sopia että nyt otat yhteet tuon tyypin kanssa sinä päivänä ennen tätä ja tätä kohtausta ja toiselle osapuolelle ei kerrota mitään. Ja sitten toisen "kimppuun" höykätään suunnitellusti. Tämä käytäntö on varsin normaalia ja sitä on tehty joka realty-ohjelmassa missä olen ollut mukana.

   Poista
 4. Moikka sofia! olis tosi kiva jos tekisit v-postauksia enemmn!! ja on pakko myöntää että suhtautuminen suhun on mennyt aivan päälaelle. Vaikutat näin blogin kautta niin pieneltä, kiltiltä ja ihmiseltä jolla on tavote elämässä. Mutta ekassa Marjossa kävi Marjoa kyllä vähän sääliksi koska eihän sitä käsikirjoitettu että Revitte takahuoneesta teijän julisteet irti ja haukuitte marjoa ja pidensitte teijän esitysten alkamista. Ite en koskaan oo tykänny Hennasta enkä tiedä mistä se johtuu. Mutta sää oot vetäny mut sun puoleen ja oikeesti mä niin rakastan sun vaatteita ja tykkään lukea tätä blogia! olis kiva jos joskus voisit tehdä videopostauksia missä höpöttelet vaan, ja olis kiva saada enemmän niinku ulkona susta kuvia (luonnon valoisia)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko sanoa nyt että.. Kuvausryhmä yllytti meitä julisteiden repimiseen, keikka oli myöhässä koska kuvattiin pätkää jossa tauski omisti keikkansa puhelimen välityksellä Hennalle ja lauloi puhelimen välityksellä hänelle biisejä ja mielestäni ainakin mua haukuttiin toimston puolesta enemmän 1 kaudella kun mitä itse haukuin heitä.
   Joo, voin toki tehdä videopostauksia ja ottaa ulkona kuvia :) :) :)

   Poista
  2. kiitos paljon <3 pakko vielä kysyä että jotkut "jaksot" missä Marjo oli oikeest vihanen tai oikeesti sillai että ei jaksa niin käsikirjotettiinko sellassia kohtauksi :D toi saatto olla todella tyhmä kysymys mutta itse en tiedä koska en esiinny telkkarissa :D

   Poista
  3. Paha sanoa toisesta ihmisestä oikeastaan mitään, koska en tiedä mitä hänen on pyydetty tekemään tai sanomaan. :) Ja ihmiset voi myös käyttäytyy eri tavalla kameran kuvatessa, eli tunteita voidaan liiotetta tai peitellä. Itse esim. itkin sillon kun kuvattiin 2. kauden "urheilupäivä" jaksoa, mutta tietoisesti en tehnyt sitä kameroiden edessä. Samoin 1. kaudella mut lähetettiin Tuuriin kuvamaan jaksoa, vaikka olin kuumeessa ja mulla oli sairaslomatodistus. Menin hammastapurren, mutta en näyttänyt sitä kameroille.

   Poista