sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Acne Killer

Muhun otettiin yhteyttä yhteistyön kautta ja kysyttiin haluaisinko testata Akne Killer- naamiota. Olen nähnyt mainoksia tästä tuotteesta Facebookissa ja olen miettinyt toimiiko tuote oikeasti, joten tottakai halusin kokeilla tuotetta.

Sain 5 naamiota joita kokeilen, eli naamio kerran viikossa. Naamion sanotaan poistavan mustapäitä ja acknea sekä epäpuhtauksia, ylimääräistä rasvaa ja punaisuutta.



Tänään sitten kokeilin naamiota ekaa kertaa. Naamio on koostumukseltaan mustaa ja kiiltävää ainetta. Musta, muovinen väri vähän mietitytti, kun yleensä kasvohoitotuotteissa on vaaleita tai läpikuultavia sävyjä. Levitin naamion ja annoin sen vaikuttaa 30 min. Naamio oli ihan hyvän tuntuinen, ei kiristänyt  tai mitään. Naamio lähtee pois vetämällä, siitä tulee kuin kelmu naaman pintaan.  Kuolleet ihosolut ja pienet mustapäät varmasti lähtivät pois mutta naamion poisvetäminen  sattui  mulla hieman. Mun iho on suht kuiva, eli voi olla että naamio toimii paremmin sekaiholla tai rasvaisella iholla. Ihosta tuli kyllä todella sileä ja mustapäät lähti hyvin pois.



Tässä siis ensimmäisen kerran kokemukset. Otsasta tuli kyllä todella sileän näköinen,  eli mustapäät lähti kyllä  :) Kerron myöhemmin seuraavista käyttökerroista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti