maanantai 18. maaliskuuta 2013

Lamourettes-keikkailua

Viikonloppu meni taas keikkailessa. Mulla on nyt joka viikonloppu keikkoja, mutta se on ihan hauskaa kun saa reissailla kavereiden kanssa. Viime viikonloppuna oltiin Loimaalla.


  Mun oli tosi vaikea keskittyä keikkaan, koska juuri kun oltiin menossa lavalle ja musat jo soi, niin baarissa alkoi tappelu. Keskityin vaan siihen, että saako portsari "riehujan" ulos baarista. Kuulin jälkeen päin, että henkilöllä oli myös ollut puukko mukana. Mua ei haittaa keikkatilanteessa, jos olisin riidellyt ennen keikkaa ja joku olisi sanonut jotai ilkeää mulle tai olisin kuullut, että jotain pahaa tai surullista on tapahtunut. Pystyn sulkemaan sen pois samantien mielestä ja menemään lavalle. Mutta sillon en pysty keskittymään kunnolla, jos joudun pelkämään, että joku voi tulla lavalle riehumaan shown aikana tai jollain on teräase mukana. En pysty luottamaan alkoholin vaikutuksen alaisiin ihmisiin niin paljoa. Onneksi säästyttiin pelkällä säikähdyksellä eikä mitään pahempaa tapahtunut.
Aamiaista

Matkalla kotiin, ihanan aurinkoista :)

4 kommenttia:

 1. oot ihan Kenzan näköinen noissa kahdessa ylimmässä kuvassa! :) sekin on puoliks marokkolainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiitos :) Olen kuullut ennenkin että näytän siltä :) Mulla on yksi kuva missä näytän tosi paljon siltä pitää laittaa se tänne :)

   Poista
 2. oot tosi kaunis :)! mun mielestä taas muistutat hirveesti mun pikkusiskoo, teis on niin paljon samaa näköö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onks sun blogissa kuvaa sun siskosta? :)

   Poista