perjantai 8. maaliskuuta 2013

Lamourettesin kanssa intissä

Eilen meillä oli tyttöjen kanssa inttikeikka. Tässä vähän kuvia keikalta :) Mulla menee keikoilla aina tosi kauan aikaa meikkaamiseen ja hiustenlaittoon. Välillä tuntuu hassulta laittaa itseään monta tuntia ja vajaan 30 min keikan jälkeen hiukset ja meikit onkin jo ihan sekaisin taas. Mutta sellaista tämä työ on :)
Meillä oli keikalla tosi hauskaa, siellä oli myös esiintymässä muita esiintyjiä kuten Indika. Tosin ei nähty kuin ihan hetki niiden keikasta.

Hiusten laittoa


Ja meikkausta

Nyt on meikit ja hiukset valmiit :) 

Ja eka esiintymisasu päällä :)

Meitä juonnetaan lavalle :)
Keikan jälkeen käytiin jättämässä yksi tyttö Tampereelle ja moikattiin samalla yhtä vanhaa lamu-tyttöä. Hänellä on kotona tankotanssi-tankoja ja mä hyppäsin heti kokeilemaan niitä. Opin heti yhden tempun, joo, ulkovaatteet päällä :D Tosi fiksua :D Toi tanko on sellainen pyörivä tanko, ei staattinen, eli tarkkaa kuvaa oli vaikeaa saada. Seuraavan kerran pitää kokeilla asianmukaisilla vaatteilla, koska noilla ei kovin korkealle kiipeillä :D 12 kommenttia:

 1. ihanat hiukset! Ja tuo punanen mekko pukee sua todella hyvin :)!

  VastaaPoista
 2. Missä varuskunnassa olitte inttikeikalla? :)

  VastaaPoista
 3. Katselin tässä blogias ja kuuntelin tota Beyonce coveria ja oot huomattavasti kehittyny esiintyjänä. Paljon tsemppiä <3 Onnea tulevaisuuteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon, kiva että pidit siitä <3 Hyvää kevättä <3

   Poista
 4. Moi Sofia! Miksi et siirtynyt Hennan tanssiryhmään vaan jatkoit lamuissa? :)

  PS: Sun blogi on todella hyvä ja inspiroiva, jatka samaan malliin!

  -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin välillä edelleen Hennan ryhmään menemistä. Henna asuu Tampereella ja sillon kun ryhmää perustettiin niin asui Turussa. Mä asun taas Lahdessa ja olen joka viikko Helsingissä töissä. Eli se että viettäisin vielä kolmannessa kaupungissa eli Tampereella paljon aikaa treeneissä ja muissa ryhmän jutuissa niin on mulle ajallisesti aika mahdottomuus. Jos Henna ja tytöt asuisi Lahdessa tai Helsingissä niin asia olisi eri :)

   Kiva kuulla että pidät blogista <3

   Poista
 5. Noi sun kiharat on aivan täydelliset!!! <3 miten oot tehny ne? Joku video niiden teosta ois aivan loistava:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) Ne on tehny tollasella isolla piipparilla, mikä noissa ekoissa kuvissa näkyy. Voi koittaa te hdä videon mutta en takaa että siitä tulee hyvä :D

   Poista
 6. Olet todella kaunis!:) Blogiasi on mukava lukea, saan siitä "inspiraatiota" omaan elämääni. :D Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista