tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kuulumisia

En ole kerennyt tänne muutamaan päivään kun olen ollut kokoajan keikalla tai töissä. Viikonloppu meni lamu-keikalla, töissä, kaverin keikalla sekä mulla oli myös illusio show Janne Katajan kanssa. Olin siis se taikatyttö, joka esim: laitetaan laatikoon ja laatikkoa sahataan ja laitetaan miekkoja läpi.. Pelkäsin ennen showta, että selviänkö ehjin nahoin mutta ihan hyvin se meni. Koitan saada kuvia showsta niin laitan sitten tänne :)
Tässä kuva ennen showta.


Tänään olinkin sitten studiossa tapaamassa uutta tuottajaa. Osa on ehkä lukenut Seiskasta, että en tee enää mun entisen tuottajan kanssa töitä. Olen kirjoittanut nyt itse musaa ja nyt teen jotain uutta tämän uuden tuottajan kanssa.
Studion jälkeen söin vähän sushia ;)ps vastaan kommentteihin huomenna, tänään blogaan pc:llä ja tää jotain sekoilee eikä anna mun vastata kommentteihin :/

6 kommenttia:

 1. Sofia! Mä katsoin sun videon missä räppäät(?)! Hyvin se meni!! Musta se sopii sulle paremmin kun pelkkä laulaminen!:)) hienoa:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo niin räppään :D Kiitos :) Kato seura tekee kaltaisekseen ;)

   Poista
 2. Aivan uskomattoman upea toi kultainen paljettimekko+panta -outfit! Sopii täydellisesti sulle.:) Ja voi taivas miten herkullisen näköisiä susheja, mmmm NAM!!

  VastaaPoista
 3. Moi Sofia! Mitäköhän Nicki M sanois ku näkis sun coverin :) Mä en uskaltais edes yrittää :) - Sä oot mun mielestä selviytyny tosi hyvin jo siellä Unelmien Poikamiehessä. Eiks ne kiusannu sua ne muut tytöt? Minkälaista siel muuten oli siel sen Poikamiehen kanssa? Olisitko ite halunnu sen kanssa jatkoon? Mä sain sen Antin nimmarin, ku näin sen kerran kadulla. Kiva, jos sulla on jo joku uus kundikaveri, ku luin seiskasta, et sul oli sen räppärin Redraman kanssa menny just sen kiireiden kans poikki. Onkse sun uus se tuottaja????? :) Minkälaista musaa oot nyt sit tekemässä? Jatkatko FitIn - tyyppistä? Mun mielestä se sopii sun äänelle parhaiten. Mä oon seuraillu Helly Luv- nimistä laulajaa ja mun mielestä sä oot parempi ku se. Kato youtubesta HellyLuv ja Down on the floor- mä en oikein osaa linkittää sitä. Kiitti etukäteen jos vastaat. Katja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) <3 Voi poikamiehestä en muista paljoa siitä on jo niin kauan, 5,5 vuotta... Muistan, että oli lämmin ja paikka oli nätti missä kuvattiin ja että tuotanto toi meille paljon alkoholia. Antti on ihan mukava, mutta varmasti haluaa erilaisia asioita elämältä kuin mä. En tiedä vielä oikeen mun statusta että olenko sinkku vai mikä :D Eli en oikeen osaa kommentoida mutta eiköhän se sitten tule julki jos siihen joku ratkaisu tulee :D En kerro vielä millasta musaa teen, se on ylläri :) :) Joo, Tiedän Helly Luvin, hän on Lahdesta. Musta se Down on the Floor oli ihan kiva biisi mutta siitä risk it all- biisistä en niin pitänyt.

   Poista