maanantai 10. kesäkuuta 2013

Playing with eyeshadows

Siivosin tänään mun meikkipusseja, joita on vaikka kuin monta. Löysin siinä samalla kasan Make up Storen luomivärejä, joiden olemassaolon olinkin jo unohtanut. Joskus mulla oli kausi, että ostelin hirveästi luomivärejä. Käytin niitä jonkin  aikaa mutta sitten se jäi, kun en jaksanut kantaa niitä kaikkia aina mukana.


Tykkään Make up Storen luomiväreistä paljon, koska niissä on ihan hyvin pigmenttiä ja meikki kestää pitkään hyvänä. Keikoilla on varsinkin tärkeää, että meikki pysyy hyvin eikä lähde valumaan hikoillessa.


Tein teille pienen meikkivinkin vihreäsävyisestä meikistä. Mulla oli pohja valmiina, eli sen tekemistä en näytä, vain silmämeikin. Tässä tuotteet mitä käytin. Mä laitan meikkeihin aika paljon rahaa, eli toki voi käyttää huokeampiakin tuotteita  :)


Ensin laitoin kokoluomelle vaaleaa Guerlainin luomiväriä. Tuo sävyn nimi on haalistunut jo pois niin en saa selvää, mutta vaalea, hieman helmiäismäinen beige.


Sen jälkeen laitoin liikkuvalle luomelle Make up Storen Goal-luomiväriä, joka on  todella vaalean vihreää. Luomivärissä on pientä hilettä, eli jos käyttää tota ihan samaa, niin kannattaa tehdä ensin silmät ja sitten pohja, koska sitä hilettä varisee  alaluomille.


Luomivärien jälkeen laitoin rajauksen IsaDoran nestemäisellä eyelinerillä. Se on vedenkestävä, eli pysyy hyvin. Tosin mulla on se nyt niin lopussa, että rajaukset ei ole kovin siistit :D


Rajauksen jälkeen laitoin rajaukset alaluomiin Make up Storen vihreällä  Green Card-rajauskynällä. Laitoin rajausta sillä myös sisäluomelle, tosin väri tarttui sinne hieman huonosti. Ripsiin vielä Diorin Blackout maskaraa.  En laittanut alaripsiin ripsaria, jotta virheä näkyisi paremmin.
5 kommenttia:

 1. On kyllä aikamoinen kokoelma luomivärejä! ;D Täytyy itekki käydä hakemassa tollanen ja testailla :)

  VastaaPoista
 2. tosi nätti meikki. Kesällä varsinkin kaikki värit silmämeikissä on tosi ihania:) V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, niin on! Niillä saa hauskaa ja raikasta ilmettä :)

   Poista
 3. Haluaisitko kertoa miten pohjustat luomesi niin, että ne luomivärit pysyvät? Mulla luomivärit katoaa päivän mittaan, vaikka en edes tee mitään ihmeellistä, joten olisi kiva saada vinkkejä pysyvyyden parantamiseen. Kiva meikki. Oli heti pakko kokeilla samaa, vaikka jostain syystä se ei omassa naamassa näytä ihan samalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohjustan ihan macin meikkivoiteella ja make up storen irtopuuterilla. Mulla pysyy ainakin niillä. :)

   Poista