lauantai 13. heinäkuuta 2013

Lauantai

Olin ajatellut eilen, että tänään herään aikaisin ja menen aamusta heti salille. No heräsin kyllä kahdeksalta, mutta väsymys oli aivan valtava. Nukuin vielä vähän ja sitten kömmin sohvalle ja siltikin väsytti. Sitten kun aloin puuhastelemaan olin edelleen niin väsynyt, tiskiainetabletin sijaan otin kaapista vessapaperirullan ja koitin tunkea sitä tiskikoneeseen. Jep! :D Siinä vaiheessa tajusin ettei ole mitään järkeä lähteä salille, olen niin väsynyt ettei treenistä ole paljoa hyötyä. Lädin sitten käymään kaupoissa ja löysin aleseta housut ja korun. Laitan kuvia huomenna tänne niistä :)

Kävin lounaalla mun kaverin kanssa Seurahuoneen Pihatossa. Otettiin molemmat  samanlaiset annokset, en annoksen nimeä, mutta siinä oli jättikatkaravun pyrstöjä, kanaa, makkaraa, hedelmiä ja ranskalaisia eli vähän kaikkea. Odotin ruoasta ehkä vähän liikaa, kun ravintolakin on uudistettu nyt niin hienoksi. Ruoka ei ollut kummosta, ei oikeen maistunut kuin rasvalle ja kaverin kana oli vissiin raakaa. Ruoasta jäi suuhun pitkäksi aikaa rasvan maku, mikä on tosi inhoittava. En ole kyllä sinne uudestaan menossa syömään.Loppupäivä menikin sitten töissä. Olin tekemässä promoa illalla 4 tuntia. Se oli oikeastaan ihan kivaa, koska sai kävellä kokoajan ulkona, ruskettui ja sai vähän liikuntaa samalla :)

4 kommenttia:

  1. Oot tosi nätti ja sulla on ihana blogi!!!! Mun mielestä toi ruoka kyl näyttää hyvältä,mut ulkokuori pettää :-) Toi mekko on ihana mistä ostit ?

    VastaaPoista
  2. tee talon esittely vaik huomen pliisss!!!!!!

    VastaaPoista