torstai 4. heinäkuuta 2013

Movie night

Eilen kävin katsomassa The Bling Ring-leffan mun kaverin kanssa. Käytiin ennen sitä syömässä Picnicissä uuniperunoita ja ne oli niin hyviä, että mun piti tehdä niitä kotona tänäänkin :D Minä, joka en kauheasti syö perunaa niin nyt iski sitten perunahimo :)Leffa oli ihan hyvä, ehkä vähän kevyt mun makuun. Joskus 17-18 vuotiaana olisin siitä varmasti pitänyt enemmän. Odotin koko leffan ajan millon ne jää kiinni ja varmaan viimeiset 20 min leffasta olikin mielenkiintoisimmat. Olisin myös halunnut, että leffa olisi ollut visuaalisempi, itse tykkään tosi visuaalisista leffoista. Kävin viime viikolla katsomassa The Great Gatsby- leffan, joka taas oli tosi erilainen leffa kuin tämä The Bling Ring. Se oli tosi hienosti tehty, tykkäsin tosi paljon. Jos tykkää visuaalisista leffoista kannattaa käydä katsomassa. Ja leffassa on tosi paljon hip hop-musaa käytetty. Voisin melkeen mennä katsomaan sen uudestaan :)
7 kommenttia:

 1. Itse olin The Bling Ring-elokuvaan ihan pettynyt! :D Paris Hiltonilla siinä juuri mitään roolia ollut, ja elokuva oli todella epätodellinen:D Ihankuin kenelläkään miljonääritähdellä ikinä olisi ketään kotona, ei hälyyttimiä, ovet auki, ei safeboxeja:D Lisäksi kaikki kauniit design-asut ja -korut, joita odotin näkeväni, niitä kohdeltiin sillä "repäise-kaapista-ja-muovipussiin"-tyylillä. Jes.. :D T. Viivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, toi on kyllä kaikki tosi totta mitä sanoit! Ihan kun lapsi olisi käsikirjoittanut sen, joka ei tietäis kameroista tai liiketunnistimista mitään. Kyllähän Suomessakin on monissa taloissa hälyyttimet. Toi leffahan perustuu tosi tapahtumiin, mutta tosiaan ei ollut kovin todellisen oloinen :D

   Poista
  2. Itseasiassa toihan on tositapahtumiin perustuva ja jotkut nuoret todellakin murtautui useita kertoja paris hiltonin kotiin ennenkuin sinne asennettiin laser hälyttimet yms..:)

   Poista
 2. millä hiusvärillä oot sun hiukset värjännyt ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole värjännyt mun hiuksia vähään aikaan kun en ole saanut aikaa mun kampaajalta mikä sopisi molemmille. Mutta joo, käyn kampaajalla laittamassa raitoja, yleensä mulle laitetaan 2-3 eri väriä :)

   Poista
 3. Otetaan nyt tämmönen klassinen kysymys.. eli oletko sinkku vai parisuhteessa? Riittääkö aikaa deittailuun? :) (ei, en koita iskeä kuhan puhtaasta uteliaisuudesta ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vähän noiden välimuoto kai :D en tiedä itekkään :D

   Poista