perjantai 23. elokuuta 2013

Back to Work

Mulla alkoi tällä viikolla työt loman jälkeen. Teki kyllä tiukkaa herätä ennen seitsemää, kun kesällä on tottunut nukkumaan puoli yhdeksään asti. Ja aika raskasta olla yli 8 tuntia putkeen sisällä, se väsyttää vaikka ei teekkään ruumiillista työtä. Huomaan myös eron jaksamisessa, koska kotona olen syönyt aika proteiinipitoista ruokaa, paljon kasviksia ja välipalaksi rahkaa. Nyt syön töissä samaa ruokaa kuin kokous-asiakkaat eli ravintolaruokaa, minkä alkuperästä ja raaka-aineista en tiedä muuta kuin, että varsin kermaista ;) Enkä voi ottaa oikein omia eväitä koska ei ole mitään kylmäkaappia tai tilaa missä niitä syödä.

Päiväkahvilla on sitten tällaisia herkkutorttuja. Olen yrittänyt hillitä itseäni, koska noi näyttää aina syötävän hyviltä :)



Käytän töissä aika business-tyylisiä vaatteita, paljon jakkuja, mustaa ja valkoista. Olen nyt tykästynyt
käyttämään Statement-koruja vaatteiden kanssa, niin asuista tulee hieman persoonallisempia.





4 kommenttia:

  1. Hei Kauniainen,, saanko kysyä et mitä teet työks esi ja mitä kouluja olet käynyt? Olet tosi tyylikäs,kaunis ja blogisi aivan huippu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon töissä yrityksessä joka tuottaa business tapahtumia eli seminaareja ja koulutuksia. Oon käyny lukion sekä Suomessa että Jenkeissä ja kohta pitäisi valmistua AMK restonomiksi. Kiiitos <3

      Poista
  2. Mis teet töitä? P.s. Ooot ihuna ♥ :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Oon töissä yrityksessä joka tuottaa business tapahtumia :)

      Poista