sunnuntai 11. elokuuta 2013

Lempi hajuvedet

Taas lukijan toive- postaus. Multa pyydettiin hajuvesi-postausta eli mitä hajuvesiä käytän.  Tällä hetkellä käytän  näitä kahta tuoksua. Mulla ei ole erikseen tuoksuja eri tilaisuuksiin esim. arkituoksua ja juhlatuoksua, vaan käytän sen mukaan mitä mieli tekee.Mun kestosuosikki on Diorin Miss Dior Cherie. Se on aika makea ja naisellinen tuoksu, olen käyttänyt sitä 18-vuotiaasta asti.
Uusin lempi tuoksuni on Roberto Cavallin Acqua. Tuoksu ei ole kauhean makea mutta mausteinen.  Se sopii mun mielestä hyvin kesän lisäksi myös syksyyn ja talveen. Ja pullo on super hieno :)
3 kommenttia:

  1. Mä rakastan JLO hajuvettä<3<3 Ja mulla on jotakin amor amor summeria ja aah se on niiin taivaallisen hajuista.:-)

    VastaaPoista
  2. Hei, voisitko esitellä lempi vaatteitasi/kenkiäsi/laukkujasi?

    VastaaPoista