maanantai 19. elokuuta 2013

Lintsillä

Meillä oli tosiaan keikka pe Espoossa ja lauantaina oli vuorossa Tuusula eli välimatka ei ollut kovin pitkä. Espoosta piti hotelli luovuttaa klo 12 joten koko päivä oli ns. loppoaikaa ennen illan keikkaa. Ehdotin tytöille jo viikolla, että mennään lintsille lauantaina. Hirveän moni ei päässyt tulemaan mutta lähdettiin sitten Marin kanssa kahdestaan lintsille. 

Oltiin siellä jo klo 13 eli heti, kun ovet aukesi. Aamupäivästä oli ollut ihan ok sää, mutta heti kun päästiin lintsille alkoi ripottelemaan vettä. Käytiin muutamassa laitteessa ja sitten alkoi vettä satamaan ihan kunnolla. Jonotettiin silti laitteisiin ( onneksi Marilla oli sateenvarjo mukana ), ja sitten kun oltiin jonotettu jonkin aikaa laite jumittui eikä enää toiminut. Noh, mentiin jonottamaan viereiseen laitteeseen. Meni noin 10 min  ja sama homma! Vaunut jumittui vuoristoradan ylämäkeen vesisateeseen. Siinä vaiheessa lähinnä oltiin onnellisia, että oltiin maan kamaralla ja sateenvarjo kädessä eikä jumittuneessa laitteessa vesisateessa.

Tämän jälkeen yritettiin mennä kummitusjunan tilalle tulleeseen laitteeseen, koska se kulki sisällä. Ei päästy edes jonottamaan, kun työntekijä ilmoitti että laite on jumissa :D Siinä vaiheessa teki mieli mennä lippuluukulle pyytämään rahoja takasin, ei kolme laitetta voi olla yhtä aikaa jumissa!
Mentiin sitten johonkin lelukauppaan hengaamaan puoleksi tunniksi ja odottamaan, että sade lakaa. 
Katsoin puhelimella, että sateen pitäisi loppua klo 16 no niinhän se loppui. Juostiin laitteissa sitten puoli kahdeksaan saakka. 

Meidän molempien lemppari laite oli Kieppi. Käytiin siinä monta kertaa. Tosin vikan kerran kun mentiin, niin se toimi vaan vähän aikaa ja siihen tuli joku vika. Ylläri! Asiakkaat käskettiin siitä sitten pois.

Oli tosi hauskaa vaikka satoikin. Hyvä virkistyspäivä keikkojen välissä ja unohtui hyvin kaikki lamu-asiat siinä päivän aikana. Illalla oltiin  kyllä ihan väsyneitä ulkoilusta
ja lihakset oli ihan jumissa laitteista  :D
Sää ja laitteet veti hiukset ihan sekaisin ja pörröön :D


Sushi for lunch :)
Maailmanpyörästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti