torstai 12. syyskuuta 2013

BB:n taiteiden yö

Yleensä en ole tällaisia postauksia kauheasti tehnyt missä ruodin jotain realityä, mutta mun tekemisiä telkkarissa on myös ruodittu netissä erilaisilla palstoilla vaikka kuinka paljon, joten enköhän mäkin voi välillä mielipiteeni sanoa ;)

Olen täällä jo aikaisemmin puhunut, että olen katsonut BB:tä tällä kaudella joka päivä. Se on ollut mun mielestä hauskaa katsottavaa, mutta mulla alkoi mennä maku kun nämä kaksi vanhempaa naista alkoi riitelemään. Ensin dissattiin ja ihmeteltiin Mariannen käytöstä ja sitten käyttäydytään itse miten sattuu :D Mä nään itse Mariannen vielä aika nuorena naisen alkuna ja en itsekkään mikään täydellisyys ollut 18-19 vuotiaana ( en ole vieläkään ), joten laitan hänen sanomiset nuoren iän piikkiin. En koe, että hän on mitenkään ilkeä tai häijy ihminen vaan nuori ja höpsö.

Näistä vanhemmista naisista mulle on tullut huono kuva, varsinkin näistä kahdesta daamista, jotka riitelee. Mun mielestä asiat, jotka on tapahtuneet talon ulkopuolella ei kuulu sinne taloon sisälle eikä myöskään pidä puhua tv-kameroiden edessä ihmisistä jotka eivät ole koko ohjelmassa mukana. Nämä ihmiset eivät pysty sanomaan omaa mielipidettä asioista katsojille ollenkaan.  Olin aikaisemmin pitänyt esim Claudiaa mielenkiintoisena tyyppinä ja joskus mietin, että olisi kiva jos hän lukisi mulle korteista. Noh, nyt en enää tiedä olenko ihan samaa mieltä :D

Naurettavin temppu oli Andyn taulun sotkeminen. Andyhän on puhunut kokoajan kuinka tykkää maalamisesta ja kitaran soitosta ja itse ainakin huomasin selkeästi, että ne oli hänelle erittäin tärkeitä asioita. Vihdoin, kun hän pääsi omana päivänään maalaamaan ja maalasi viisi tuntia taulua, joku käy tuhrimassa sen pilalla. Hieno tilannetaju näillä naisilla!! Täysin ymmärrettävää, että Andy suuttui tuosta, kuka tahansa suuttuisi. Jos itse tekisin mitä tahansa asiaa viisi tuntia ja toinen tulee ja pilaa tehdyn työn, niin kyllä mäkin siitä suutun. Olen seurustellut artistin kanssa ja tiedän, että taiteilijat voivat olla tosi herkkiä mitä tulee heidän taiteeseen. Esim Lassen ( Redraman ) Clouds-biisin kuulin ekan kerran joskus 2011. Jos olisin silloin sanonut, että ompa huono biisi ja mennyt sotkemaan tai poistamaan studiokoneen tiedostoja, niin suhde olisi loppunut siihen eikä varmasti oltais missään väleissä. Mulle ei edes tulisi mieleen tollanen käytös, koska pitää kunnioittaa sitä mitä toinen on tehnyt.
Andyn taulun sotkeminen oli musta sama asia kuin olisi naamalle sylkenyt. Yhtä epäkunnioittavaa miestä kohtaan.

Mun BB:n katsominen taisi loppua tähän. Katsotaan sit uudestaan jos porukka vaihtuu ja tilalle tulee vähän kivempiä tyyppejä ;)2 kommenttia:

  1. Marianne on niin paras bb:ssä. Se ei yhtään sovi porukkaan.

    VastaaPoista
  2. Oli myös minun mielestä tosi törkeetä sotkea andyn taulu joka oli menossa hyväntekeväisyyteen!! HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN! Kuva anu saagimista muuttu ihan täysin..muutenkin vaikuttaa ylimieliseltä ja lapselliselta. Yöks.

    VastaaPoista