sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Keikkaa, keikkaa, keikkaa

Eilen oltiin taas Lamourettes-tyttöjen kanssa keikalla. En edes tajua miten olen jaksanut, viime viikolla olin töissä kaksi päivää ja sitten oli 4 keikkaa putkeen. Tällä viikolla olin kuumessa töissä kolme päivää ja eilen oli keikka.  Keikat siis vie tosi paljon energiaa, kun matkustetaan eri paikkakunnille ja nukutaan tosi vähän. Onneksi tänään voi olla illan vaan iisisti kotona :)

Eilen oltiin keikalla Seinäjoen lähellä keikalla. Ihan perus keikka, ajettiin sinne pitkä matka, syötiin ja meikaattiin. Keikkapaikalla oli myös hohtokeilaradat, olisin halunnut keilaamaan mutta muut ei innostunut ajatuksesta. Sitten odotettii, että bb alkaa ja bb:n katsomisen jälkeen pitikin jo mennä vetää keikkaa. Mä olin koko eilisen päivän jotenkin ylienergisellä tuulella mutta tänään oon vaan nukkunut. Huomenna mulla alkaa uusi harrastus, kerron siitä lisää varmaan huomenna :) Oon tosi fiiliksissä siitä :)

Hyvää ruokaa oli keikkapaikalla, lohta ja riisiä :) 

Yöpala :)

 Outfit of the day Toppi/mekko: H&M // Hame: Only // Kengät: Guess

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti