torstai 19. syyskuuta 2013

Kuulumisia ja pari niksiä flunssan hoitoon

Oon ollut tän viikon vaan kotona sairaslomalla, lähinnä vaan maannut sängyssä tai sohvalla ja levännyt.  Telkkariohjelmat on tullut varsin tutuksi, tosin tuolta ei kyllä tule päivisin oikeen mitään järkevää katsottaa.

Sain maanantaina lääkäristä antibioottikuurin ja kaksi yskänlääkettä. Räkätauti on lähtenyt pois, mutta yskä on edelleen ja kuumettakin on vielä.

Terveenä en tykkäisi olla kotona näin montaa päivää putkeen muuta nyt olen ollut niin väsynyt ja voimat pois, että olen ollut kotona ihan mielellään.


Oon koittanut juoda kipeänä kookosvettä, koska se nesteyttää kroppaa tosi hyvin. Toi kaupasta ostettu on todella pahaa, pidän nenästä kiinni ja pakotan itseni juomaan sitä. Lainasin mun kaverilta naisille tarkoitetun Muscle & Fitness-lehden, tossa on tosi hyviä ruokavalio-vinkkejä bulkkausta sekä rasvanpolttoa varten. Kannattaa lukea jos on kiinnostunut treenaamisesta ja ruokavaliosta.

Kaakaota <3
Mulla lähti kurkkukipu näillä pois. Söin kuumennettua puolukkahilloa ( ei keitettyä). Toinen "niksi" on leikata sitruunasta toinen pää pois ( niinkuin kuvassa ) sitten murskata tota sisustaa veitsellä, sinne sekaan vähän hunajaa, sekoitetaan sillä veitsellä ja juodaan. Kuulostaa hullulta mutta laulajat kuten esim Inna käyttää tota kikkaa ja toimii :)

4 kommenttia: