maanantai 14. lokakuuta 2013

Delicious Radio Novassa ja Iltalehdessä

Oltiin Hennan kanssa aamulla radion Novalla pyörähtämässä ja promoamassa meidän uutta yhteiskiertuetta. Lamourettes ja NiceKone siis lähtee yhdessä Delicious By NiceKone & Lamourettes-nimiselle kiertueelle ja kiertueella on 3 tyttöä molemmista ryhmistä. Molemmat ryhmät tekee myös omia keikkoja ihan normaalisti, mutta sen lisäksi tehdään myös yhteiskeikkaa ensi kuusta lähtien. Tänään juttu julkistettiin virallisesti ja vastaanotto on ollut yllättävän hyvä ja media ollut hyvin kiinnostunut asiasta.



Ollaan tehty Hennan kanssa viime viikko yötä päivään töitä tän kiertueen eteen ja tullaan vielä tekemään. Paljon pitää vielä treenata ja hioa yksityiskohtia, järjestää kuvauksia yms mutta hyvässä vauhdissa ollaan nyt Hennan kanssa :)  Marjo on siis kiertueen tekemisessä myös mukana, mutta me hoidetaan Hennan kanssa näitä pr-hommia.



Tänään oltiin tosiaan aamulla Novalla Embuske & Linnanahde Crewssa, jossa me oltiin ns. yllätys Tuomakselle eli hän ei tienny meistä mitään ja sitten pamahdettiin  yks kaks show-vaatteet päällä studioon tanssimaan :) Se oli ihan hauska juttu ja veikkaan, että Tuomaskin piti yllätyksestä.

Kuva lainattu: Radio Nova

Kuva lainattu: Radio Nova


Kuva lainattu: Radio Nova

Huomenna ollaan menossa Radio SuomiPOPille klo 14. Eli kannattaa olla kuulolla myös silloin ;)
Tänään oli Iltalehden netissä myös juttua projektista, juttu löytyy TÄÄLTÄ

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, ja ootte kyl kauniita Hennan kans! :) Kunhan työkiireiltäs kerkeet niin katohan sähköpostis :)

    VastaaPoista