tiistai 29. lokakuuta 2013

Lanzarote part 1

Niinkuin joku jo arvasikin niin olin Lanzarotella lomailemassa. Loma tuli kyllä tarpeeseen, koska olen tehnyt vuoden putkeen töitä pitämättä paria päivää pidempää taukoa. Ja useasti kun on ollut ne pari vapaa päivää, niin ne on kulunut siivotessa ja juoksevia asioita hoitaessa. Eikä kotona oleminen tunnu varsinaisesti lomalta vaan siihen tarvitsee myös toisen ympäristön. Viikon mittainen loma tuntui kyllä tosi lyhyeltä, olisin voinut olla vielä toisen viikon :)

Loma meni muuten ihan hyvin mutta alkoi  vähän ikävästi kun menomatkalla lennolla tarjoiltiin vanhaa ruokaa. Aterian päällä ollut viimeinen käyttöpäivä oli jo mennyt ja ruoka oli vielä kanaa!! Huomautin asiasta, mutta lentoemännillä ei ollut ylimääräisiä ruokia tai mitään ruokaa millä olisivat voineet korvata asian, käskivät vaan tehdä Suomessa asiasta valituksen. Meinasi kanat lentää kyllä niiden naamalle, koska lento kesti yli 6 tuntia enkä saanut mitään muuta syömäkelpoista ruokaa kuin leipäpalan.
Muuten loma meni ihan hyvin, hengailin rannalla ja söin tosi paljon :)
Hotellissa oli tosi huono netti,  se toimi noin 5 min kahden tunnin välein. Eli postauksia oli tosi vaikea tehdä ja kommentteihin vastata. Mutta ajattelin nyt tehdä useamman postauksen missä on paljon kuvia mukana :)

14 kommenttia:

 1. Kyllä tyhmää että ei oo ylimääräisiä ruokia ja sait vain leivän palan :| mutta hyvä että matka meni muuten hyvin :) kenen kanssa olit matkalls, vai olitko yksin? Ja olis kkva jow tekisit myös sieltä tehdyistä ostoksista postauksen :)

  VastaaPoista
 2. Kerranki törmäsin ihan huippuun blogiin! :) Tällasista tykkään mielettömästi. Ja oot vielä todella kauniskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Sä oot kans tosi kaunis! :)

   Poista
  2. Kiitos hurjana! :) Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa myös http://henlietta.blogspot.fi/ :)

   Poista
 3. Ihans blogi sulla!! Liityin lukijaks, liitythän säkin mun :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat maisemat :) Minkä yhtiön kautta ostit matkan?

  VastaaPoista
 5. Kenen kanssa lomailit? Ihanat maisemat :3

  VastaaPoista
 6. Missäpäin saarta olit?

  VastaaPoista