tiistai 12. marraskuuta 2013

Kuvauksia Hennan kanssa

Tänään oltiin Hennan kanssa kuvailemassa uusia kuvia Jarno Lindenin kanssa. Kuvissa oli eri teemoja, joten kuvattiin paljon eri tyylisiä asuja. Hennan kanssa on kyllä aina kiva tehdä kuvauksia,  me ollaan niin samanlaisia hassuja molemmat niin meillä on yhdessä tosi hauskaa.

Ollaan Hennan kanssa oikea tehotiimi, saadaan paljon hyviä ideoita ja saadaan yhdessä toteutettua niitä nopeaan tahtiin.  Jotenkin saadaan tosi paljon voimaa ja energiaa toisistamme ja työt sujuu hyvin. Taas saatiin tänään paljon hyviä uusia ideoita yhteisiä työjuttuja varten, joita lähdetään toteuttamaan lähiaikoina.

Mun mielestä on tosi tärkeää löytää oikeat tyypit kenen kanssa tehdä töitä. Aina työkavereita ei voi valita, mutta jos löytää oikean parin/ tiimin kenen kanssa on hyvä tehdä töitä ja tulosta syntyy, niin siitä kannattaa pitää kiinni. Silloin yleensä myös antaa itsestään kaiken töissä ja työnteko on hauskaa. Ihana tehdä taas Hennan kanssa töitä :)

Tässä vähän making of -kuvia  kuvauksista :)

Ihanat paljetti UGGit :)


6 kommenttia:

 1. mistä toi kiva neule on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on Hennan itseasiassa. se on ostettu nettikaupasta nimeltä Kimalle. sitä ei kai enää ole mutta varmaan löytyy jostain vastaavanlaisesta kaupasta.

   Poista
 2. Mitä töitä teet Hennan kanssa (vain kuvauksia)
  Etkö ole enään siinä Marjon tanssiryhmässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen marjon ryhmässä mutta tehdään yhteistyötä Hennan kanssa. Olen myös päivätöissä.

   Poista